Loyaltymember
Spaarnwoude
Het Hoge Land 2
1981 LT Velsen-Zuid
023 - 538 55 99
Golfbaan Spaarnwoude
Als Loyaltymember van Golfbaan Spaarnwoude geniet u van diverse voordelen.
U ontvangt te allen tijde korting op uw greenfee, zowel in de zomer als in de winter. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om 2 weken vooraf te reserveren. Dit doet u online op uw persoonlijke pagina op computer en smartphone. Als member ontvangt u ook korting op uw abonnement of rittenkaart.
U wordt al Loyaltymember voor slechts € 25,-, de loyaltycard is verkrijgbaar bij de receptie of vul onderstaand formulier in, dan ligt uw loyaltycard binnen 48 uur klaar bij de receptie van de golfbaan.

Alle voordelen op een rijtje

Als Loyaltymember krijgt u altijd korting op uw greenfee. Dat betekent dat u na 4 keer 18 holes spelen de loyaltycard heeft terugverdiend!



Loyaltymembers worden op Golfbaan Spaarnwoude behandeld als VIP, wij nodigen u uit voor een PRE-SALE, zo heeft u altijd de eerste keus. Dit geldt overigens ook voor de nieuwste fashion collectie in de shop, de zogeheten PRE-SEASON verkoop.

In 2018 krijgt u als member maar liefst 12 maandaanbiedingen, deze worden gecommuniceerd via onze nieuwsbrief.

Altijd als een van de eerste een starttijd boeken? Als Loyaltymember kan dat, u reserveert namelijk al 2 weken van te voren een starttijd!

Het reserveren van een starttijd is simpel, u doet dit namelijk op uw persoonlijke pagina via computer, smartphone of tablet.

Bij aanschaf van een abonnement of rittenkaart ontvangt u als Loyaltymember altijd korting, zo speelt u nóg voordeliger.

De loyaltycard is 12 maanden geldig na aanschaf.