Clinics
De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam Z-O
0294 281 241
Golfbaan De Hoge Dijk
Een golfclinic is uitermate geschikt als event voor een personeelsuitje of zakelijke event voor relaties. Maar ook voor verjaardagen, kinderfeestjes, familiedagen en nog veel meer kan je bij ons terecht.

Tussen het landelijke Abcoude en de stad Amsterdam ligt Golfschool & Driving Range “De Hoge Dijk”, een ideale locatie om een aantal uren plezierig en sportief door te brengen. Als bedrijf, club of vriendenkring kan je zelf bepalen hoe je de dag invult om met de golfsport in aanraking te komen. Leeftijd speelt geen rol, ervaring is niet nodig. Een team van gediplomeerde golfleraren (“teaching pro’s”) staat voor je klaar. Makkelijk zittende kleding en goede schoenen zijn gewenst, kleedkamers en douches zijn aanwezig, evenals bewaking van eigendommen tijdens de clinic.

Het programma van een basis-clinic bestaat uit o.a.:

– introductie over etiquette en praktijk;
– indelen van groepen: beginners, gevorderden en bezitters van golfvaardigheidsbewijs;
– oefenen van bijv. grip, swing, enz.;
– uitvoeren van de meest voorkomende slagen zoals drive (lange bal), chip, putt.

Indien gewenst kan het arrangement worden uitgebreid met een baanclinic. Een baanclinic duurt 2 uur, en de deelnemers spelen dan een aantal holes op de golfbaan onder leiding van de golfprofessional.
Wie van de deelnemers heeft het grootste talent? En wie slaat er meteen een hole-in-one? Op de golfbaan vinden we de antwoorden op deze vragen!!

Een golfclinic kost €17,50 p.p. per uur, en dit is inclusief al het materiaal. Voor verdere informatie, vragen of reserveringen kan je contact opnement per mail via brian@golfeventsamsterdam.nl of telefonisch via 0294-288142.