Clubinformatie

Golfbaan: Burggolf Purmerend


EINDELOOS GOLFEN
Deze 36 holes championship course en de 9 holes PAR-3 baan zijn aangelegd onder architectuur van Tom McAuley en Bruno Steensels. De golfbaan kenmerkt zich door de combinatie van vier maal 9 holes. Door de verschillende baanluscombinaties biedt deze accommodatie 10 verschillende 18 holes banen en 4 verschillende 9 holes banen. Kortom: mooie golfbanen en ongekende mogelijkheden voor de ware golfliefhebber.

INFORMEEL EN ONTSPANNEN
Vlakbij Amsterdam, tussen Zaandam, Edam en Volendam is het hier goed toeven. Niet alleen op de vele golfbanen, maar bijvoorbeeld ook in restaurant Magnolia’s. In (bij) deze gezellige golfvereniging ontmoet u een enthousiast en sympathiek team van betrokken en professionele medewerkers die elke dag klaar staan om u te verwennen. Van zakenlunches en –diners, recepties, private dining of een uniek feest; hier wordt alles tot in de puntjes geregeld. Onbeperkt plezier. Dat is BurgGolf.

BurgGolf Golfresort Purmer biedt naast 100 hotelkamers in het Hampshire Golfhotel Waterland ook een gezellige bar en vele luxe vergader- en banquettingzalen. Hier zijn groepen tot maar liefst 500 personen meer dan hartelijk welkom. Deze accommodatie wordt zelfs vaak gebruikt als unieke trouwlocatie.

ONZE MOGELIJKHEDEN
BurgGolf is altijd dichtbij. Bijvoorbeeld met een golfles in de regio Amsterdam. De talloze oefenfaciliteiten bieden alle ruimte voor individuele of groepslessen. Daarnaast bieden de verschillende lidmaatschappen (zakelijk of particulier) altijd een oplossing voor uw persoonlijke golfniveau. Van het laagdrempelige LoyalTee lidmaatschap tot het lidmaatschap van de BurgGolf Business Club. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. De 9 holes PAR-3 baan is geschikt voor beginnende golfers zonder baanpermissie of GVB.