Clubinformatie

Golfbaan: Golf4All Harderwijk


De ruim 700 jaar oude stad Harderwijk is puur genieten; een sfeervolle binnenstad met volop pleinen, terrassen en sterrenrestaurants! Harderwijk heeft een rijke historie, die proef je overal in de stad. Grote delen van de stadsmuur staan nog trots overeind, net als gebouwen van de voormalige universiteit, enkele kloosters en prachtige huizen van voorname kooplieden. Ook liggen er volop botters in de haven, die herinneren aan het vissersverleden van Harderwijk.

Vanaf Golf4All fietst u per tandem aan de hand van een routebeschrijving naar de stad Harderwijk.
Daar aangekomen wachten de stadsgidsen om u rond te leiden door te stad en het verhaal te vertellen over het verleden, maar ook het heden, van de eeuwenoude Hanze-, Vestings-, Visserij- Harderwijk. Zij maken deuren open, zodat u de historische rijkdom van de monumenten ook van binnenuit kunt zien.

Golfplezier voor iedereen!

Het spel wordt gespeeld op een 9 holes (Par-3) shortgolfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Door de “kleinere” afstanden, is het spel geschikt voor iedereen dus ook voor mensen die nog nooit golf hebben gespeeld. Voorafgaande aan het spel, wordt in het kort de beginselen van het golfen uitgelegd waarna u vervolgens zelf aan de slag kunt om met uw team in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen.