Clubinformatie

Golfbaan: Crossmoor


Als greenfeespeler bent u van harte welkom. U kunt gebruik maken van onze 9 of 18 holes Champion Course of van onze 9 holes Par 3 baan.

Wilt u een langer verblijf op onze accommodatie dan kunt u een van de 15 onlangs geheel gerenoveerde hotelkamers boeken. Zo kunnen we, rekening houdend met uw specifieke wensen, arrangementen samenstellen in combinatie met, en ook zonder, golf. Een goed restaurant met een uitgebreide menukeuze completeert het geheel. In de winterperiode van november tot begin maart is ons clubhuis in de avonduren gesloten alsmede ons hotel. Uiteraard is het wel mogelijk om op aanvraag een borrel, diner of bijeenkomst te organiseren. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Er zijn ook vergader- en presentatiefaciliteiten; deze kunnen ook aangewend worden voor meerdaagse seminars of cursussen in een landelijke omgeving. Voor meer informatie bekijk ons zakelijk gedeelte.

Even iets anders dan golf? Maak dan gebruik van één van de tennisbanen. jeu de boules banen of speel biljart. Crossmoor is een ideaal startpunt voor een prachtige wandeling, fiets- of paardrijdtoer.