Clubinformatie

Golfbaan: HoleInOne


De 18 holes Championshipcourse van HoleInOne is een bijzondere baan. Door het intelligente ontwerp van de baan is deze uitdagend voor de betere golfer, maar ook uitstekend te bespelen door de hogere handicappers. De greens van HoleInOne zijn alom geroemd om hun eerlijkheid en goede kwaliteit en de baan is vrijwel het gehele jaar in optimale conditie.

De holes zijn zeer gevarieerd. Sommige holes liggen midden in het bos, andere hebben een echt polderkarakter. Er zijn uitdagend lange holes, maar ook zeer interessante kortere holes. Holes zonder waterhindernissen, maar ook holes met prachtige vijvers of listige slootjes voor de green. En wie op de tee-box van de par-3 veertiende staat, hoeft niet veel fantasie te gebruiken om zich even op Augusta te wanen.

Door de unieke, stervormige opzet van de baan zijn er veel holes die bij het clubhuis uitkomen of vertrekken. Hierdoor is het ook heel goed mogelijk om niet 18-holes te spelen, maar bijvoorbeeld slechts 15 of 12 holes. Of om ’s avonds na het werk even drie of zes holes te spelen. Daarnaast is de baan zo opgezet dat dezelfde holes in twee verschillende lussen gespeeld kunnen worden: Binnen-Buiten en Noord-Zuid.