Clubinformatie

Golfbaan: Onyria Palmares Golf Resort


Alvor-baan
Gelegen ten noorden van het pand, de loop van Alvor neemt spelers mee door gangen geregeerd door uitgestrekte dennenbossen. De verhoging is een opvallend kenmerk van deze baan, namelijk dat de gaten die zich vormen zich uitstrekken langs de hellingen en valleien van grote natuurlijke schoonheid. De speler vindt in het laatste deel van deze cursus een paar holes dunesland-stijl die voorafgaat aan wat de speler in de Beach-baan zal vinden.

Lagos-baan
De Lagos-route begint met hetzelfde houtachtige karakter met zijn hoge pijnbomen, amandelbomen en andere natuurlijke soorten in de regio. Deze cursus bevat de enige twee bestaande meren in het veld, hole 12, par 3 en hole 15, par 4. Gaat over zeven en acht hoofdrolspelers door de uitgestrekte duinen ten zuidwesten van de baan. De terugkeer eindigt wanneer je naar het clubhuis klimt om de route naar het landschap te maken, samengesteld door inheemse vegetatie en dennenbos.

Strand-baan
De derde negen holes Palmares-lus biedt een golfervaring waarvan alle golfers dromen dat ze het voorrecht hebben om te creƫren: een kustduinenland. De vier kustgaten liggen tussen het strand en de spoorlijn. Het pad opent door een natuurlijke bosrijke omgeving. Plots neemt het tweede gat de spelers mee naar de echte duinen. Dit duinkarakter wordt voortgezet door de rest van de golfbaan met het laatste gat, een par 5 met een lichte "hondenbeen" om te beklimmen, de gang volgend door een uitgestrekte vallei die sterk wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke vegetatie.