Clubinformatie

Golfbaan: Clervaux


Het golfterrein van Clervaux in Eselborn (3 km van Clervaux). U kunt er terecht op een 18-holes parcours dat 6.129 m lang is. PAR 72.

De golfbaan van Clervaux beschikt over een ruime practice, een trainingsparcours met 3 initiatieholes, PAR 10 en een putting green. Verhuur van golfcars. Clubhouse met hotel, restaurant, bar, terras, conferentiezaal en Pro-Shop.

Onze 18-holes championship course, ontworpen door het architectenbureau GREEN CONCEPT, werd in 1989 opgericht en is een van de mooiste banen in het Groothertogdom Luxemburg.

Het is ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving van de Luxemburgse Ardennen, en maakt optimaal gebruik van het heuvelachtige terrein om een authentieke koers te creƫren die perfect in het landschap past. Bosrijke gebieden, natuurlijke hoogtes, meren, bunkers en een kreek maken het een gevarieerde en technische baan, toegankelijk voor golfers van alle niveaus. De cursus biedt een zeer plezierige uitdaging en een diversiteit die vereist dat je alle schoten in je kluisje gebruikt.

Gelegen zoals het is tussen de aangewezen natuurparken van de Our en de Sauer, biedt elke hole u een uniek en buitengewoon uitzicht.