Clubinformatie

Golfbaan: Estela


De particuliere en exclusieve Estela Golf Club is een van de beste en meest luxueuze golfbanen in Portugal. Met een ideaal klimaat voor golf het hele jaar door, Estela is een links golfbaan, gelegen tegenover de Atlantische Oceaan, in een ecologisch beschermd gebied met een adembenemend uitzicht, directe en exclusieve toegang tot het strand, ruimtes ruime en onberispelijke service.

Estela Golf Club ligt in PĆ³voa de Varzim, op slechts 30 minuten van de levendige en verleidelijke stad Porto, en is in 2016 uitgeroepen tot de 5e beste golfbaan van Portugal door de prestigieuze Golf Digest.

18 prachtige gaten
Met 6148 meter lang en 18 spannende en uitdagende holes betekent spelen in de luxueuze Estela Golf Club een achtergrond van drie kilometer kustlijn in de Atlantische Oceaan.

Exclusieve toegang tot het strand en het klimaat dat wordt gekoeld door de Atlantische bries in de zomer en in de winter wordt verwarmd door de Golfstroom vervolledigt het droomscenario van wat in 2016 als de vijfde beste golfbaan in Portugal werd beschouwd.