Clubinformatie

Golfbaan: Citygolf


Citygolf is een referentiepunt voor het beoefenen van de sport.

Het ligt in de gemeente Matosinhos, in de buurt van CircunvalaĆ§Ć£o Road, met gevarieerde en snelle toegangen, dicht bij het historische centrum van Porto, het strand van Matosinhos, de Norteshopping en de hoofduitgangen van de stad.

Citygolf is de ideale ruimte voor elke beginner in golf, maar ook voor ervaren spelers om hun spel te perfectioneren.

De par 3 baan met 9 holes , met afstanden tussen 58 en 145 meter, is een uitstekende uitdaging voor alle niveaus van spelers.

Met een aanzienlijk lagere gemiddelde tijd (slechts ongeveer 2 uur) dan gewoonlijk nodig is om 18 holes te voltooien, biedt Citygolf een ontspannen lunchpauze of een langere middagtraining tijdens de weekdagen. In het weekend zijn er meestal competities gevuld met aansprekende prijzen.

De Citygolf heeft ook uitgebreide trainingszones: driving range met 10 tapijten en verschillende doelen voor korte speltraining, 9-holes putting green, chipping green, 2 trainingsbunkers.

De Citykids Academy accepteert registraties van jongeren vanaf 4 jaar. Voor de kleintjes organiseren we nog steeds verjaardagsfeestjes.

Bij Citygolf kunt u rekenen op golfcoaches die goed zijn geaccrediteerd en in staat zijn lessen te geven aan alle niveaus van spelers. Naast individuele of groepslessen is er de mogelijkheid om zakelijke golfclinics te organiseren, een originele en verfrissende manier om teambuilding-momenten te bieden.

In de faciliteiten van de club kun je ook rekenen op een golfwinkel met alle benodigde apparatuur om de sport te beoefenen. U kunt ook genieten van een maaltijd in het restaurant Citytop met een terras voor de golfbaan en twee gebieden voor lichaamsbehandelingen: One Touch en Manu Hari-Holistic Therapies.