Clubinformatie

Golfbaan: Porto Santo Golfe


De Porto Santo Golf, ontworpen door de kampioen Severiano Ballesteros , steekt het eiland over van de duinen naar de dramatische basaltkliffen. Het biedt een perfecte match - natuurlijke schoonheid en uitdagende gameplay.
Het plan was zo gemaakt dat het veld zich mengde met het landschap en met grote zorg de impact op de omgeving minimaliseerde.
Het veld heeft een 18 - holes, verdeeld over de 6,434 meter, par 72. Het wordt gekenmerkt door twee verschillende gebieden - de zuidelijke route , traditioneel Amerikaans, omgeven door water en waarbij een lange en precieze spel; de Noord-baan ontwikkelt zich op de top van de fantastische kliffen.

Er is een 9 holes baan met Par 3 ' pitch-and-putt ' (ideaal voor het trainen van het doel voor een goede foto) en een driving range. Het clubhuis is een succes van modern design, maar combineert harmonieus met het landschap, met zijn kalkstenen muren, natuurlijk hout en moderne rotan meubels. Faciliteiten omvatten een sauna, een jacuzzi en een goede golfwinkel.
Vanuit de bar en het restaurant kunt u genieten van het fantastische uitzicht over het eiland en de oceaan.