Clubinformatie

Golfbaan: Furnas Golf Club


Een spectaculaire golfbaan in het midden van een krachtig vulkanisch landschap met weelderige tropische vegetatie. Dit is echt een ongelooflijke golfervaring.

De eerste negen holes van de baan werden in 1936 door Mackenzie Ross opgericht en vertegenwoordigen de eerste golfbaan op het eiland. Omgeven door een landschap van spectaculaire natuurlijke schoonheid dat je sprakeloos laat. Briljant uitgebreid door golfbaanarchitecten Bob Cameron en Chris Powell in 1992, de baan heeft nu 18 holes golf en clubhuis, gastvrije Britse stijl.

We zijn er zeker van dat MacKenzie Ross erg blij zou zijn om te zien dat de constructie van de 9 nieuwe holes in overeenstemming is met de geest en de stijl van het origineel, en dat het erg moeilijk is om de eerste negen van de nieuwe te onderscheiden.

De baan is omgeven door majestueuze Japanse ceders en met Greens draaide, steeds heel delicaat van aard, maar het is ongetwijfeld een echte test van vaardigheid en fijnheid.

De Furnas golfbaan ligt in een van de mooiste gebieden van het eiland São Miguel, op een plateau op de top van Furnas Valley (met de beroemde thermale bronnen en de Terra Nostra-tuin) en in de buurt van de prachtige Furnas-lagune. De golfbaan ligt op slechts 25 minuten van Ponta Delgada en 15 minuten van Caloura, Água d'Alto.