Clubinformatie

Golfbaan: Morgado do Reguengo


Mensen komen van over de hele wereld, bijna elke tijd van het jaar, om te profiteren van een van de schatten die we tussen de grenzen houden: golf. De Algarve wordt nu beschouwd als een van de beste golfbestemmingen in Europa. Door de indeling van de velden, door het licht, door het milde klimaat, door het landschap, door de pacatez, door de gastronomie, door de gastvrijheid. Factoren komen samen om een ​​bijna perfecte vergelijking te vormen voor golf.

Deze combinatie van factoren heeft de Algarve al een aantal prijzen opgeleverd, zoals de Best World Golf Destination meerdere malen door de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) en de velden werden onderscheiden door Rheingolf Magazine en het tijdschrift "Golf Digest", dat sommigen van hen staan ​​op de ranglijst van de honderd beste golfbanen ter wereld.

De golfbanen van de Algarve voldoen aan de eisen van de meest veeleisende fans, waardoor de regio een bevoorrechte bestemming is voor het beoefenen van sport- en hostingevenementen zoals de "Portugal Masters", de "Algarve World Cup" en de "Nations Cup".

NAU Hotels & Resorts is afgestemd op dezelfde principes van kwaliteit en diversiteit en biedt drie golfbanen voor ervaringen en totaal verschillende uitdagingen voor elke handicap. Of het nu gaat om het spelen van een goede match tussen vrienden, het genieten van een familievakantie of het beoefenen van de sport gedurende het grootste deel van het jaar.

De golfbaan Morgado en de golfbaan van Álamos liggen naast de Serra de Monchique en op slechts 4 kilometer van de stad Portimão, volledig omringd door weelderige natuur. Beide 18-holes banen worden aangevuld door de Morgado Golf Academy, die unieke oefenomstandigheden heeft in Portugal.

Op de golfbaan van Salgados, naast het strand van Salgados, kunt u de frisse zeewind ademen en de omgeving opsnuiven. Het ligt naast een uniek natuurgebied in Europa, met een exotische lagune en exotische vogels. Het heeft 18 holes en ligt in Herdade dos Salgados, op slechts 10 minuten van het centrum van Albufeira.

Elk van de NAU-kampen heeft een clubhuis om te voldoen aan de praktische en emotionele behoeften van sporters en vrouwen. Met spa's, pro shop en receptie, zodat er niets ontbreekt voor een goede match, en een restaurant-bar die dient als ontmoetingsplaats, een plaats van gemeenschap tussen spelers en "solarium", indien van toepassing. Om te genieten van de Algarve - en Portugal - met volle teugen.