Clubinformatie

Golfbaan: Belas Clube de Camp


GOLFBAAN
De golfbaan, ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse architect Rocky Roquemore, werd voorgesteld als een uitzonderlijke groene ruimte voor bewoners en golfers. Een ontmoetingsplaats met de natuur.

MANAGEMENT EN MILIEU
Er werd speciale aandacht besteed aan de milieuaspecten, wat leidde tot de oprichting van een milieubeheersysteem, gecertificeerd volgens ISO 14001, en vervolgens uitgebreid tot ISO 9001, kwaliteitsmanagementsysteem.

Dankzij deze strategie kon Belas Clube de Campo golf de eerste golfbaan in Europa zijn met de ISO-vlag en de eerste in Portugal en op het Iberisch schiereiland om de GEO-certificering (Golf Environment Organisation) te verkrijgen, een internationaal onderscheid van grote bekendheid, het vestigen van een voorbeeldige relatie met zijn partners.

ACADEMIE
De Golf Academy is een van de bekendste in de regio van Lissabon met uitstekende trainingsgebieden die het hele jaar door grastraining mogelijk maken, waaronder twee korte game-gebieden en twee Putting Greens.

De Academie heeft honderden nieuwe spelers aangetrokken via verschillende golfprogramma's, zowel voor beginners als voor spelers die hun spel willen verbeteren. Hij heeft ook enkele van de beste amateurs en professionals in Portugal opgeleid. Het team van professionals staat onder leiding van professor Marco Rios.