Clubinformatie

Golfbaan: Guardian Bom Sucesso


Ontworpen door Donald Steel, oc golf Ampo kampioenschap van Goed Succes RESORT, GBG, voor het publiek geopend op 27 september 2008. Met 18 holes, beslaat een oppervlakte van 60 hectare en is verpakt in een prachtige omgeving en met een bevoorrecht uitzicht op de Lagoa de Ă“bidos en de Atlantische Oceaan.

Kwaliteit en Rigor
Dit schitterende project werd gepresenteerd aan de voorzitter van de British Association of Golf Course Builders, wat een garantie is voor kwaliteit voor de internationale markt. De GBG-golfbaan behoort ook tot de IAGTO (International Association of Golf Tour Operators), wat kwaliteit en nauwkeurigheid garandeert.

Donald Steel - de architect van de GBG-golfbaan
Donald Steel, een van de meest prestigieuze golfarchitecten ter wereld, was de architect die verantwoordelijk was voor het ontwerp van de Guardian Bom Sucesso-golfbaan. Geboren op 23 augustus 1937, in Hillingdon, Londen, werd hij door Golf Magazine beschouwd als de 4de meest invloedrijke golfarchitect ter wereld vanwege zijn gevarieerde scala aan uitstekende projecten. Donald Steel was ook de eerste architect die verantwoordelijk was voor belangrijke veranderingen aan de Eden golfbaan in St. Andrews, oorspronkelijk ontworpen door Harry Colt in 1913. Van 1986 tot 1989 nam hij de positie in van President van de British Association of Golf Course Architects and in 2006 werd hij verkozen tot President van de British Golf Union.