Clubinformatie

Golfbaan: San Michele


Het Grand Hotel San Michele is een unieke plek, waarvan de charme op het eerste gezicht vangt. De structuur domineert een zeer hoge klif die afdaalt naar de vallei om samen te smelten met de prachtige kleuren van de Tyrrheense zee .

Vanaf hier is het uitzicht fantastisch. Kijk gewoon vanaf een van de terrassen op een van de helderste dagen naar de Eolische eilanden of geniet van de schoonheid van de zonsondergangen. 44 hectare groen omsluiten de structuur om het een atmosfeer van rust te geven, waar het gemakkelijk te regenereren is in contact met de natuur.

Ernaast staat een klein agrarisch bedrijf dat elke dag fruit, groenten en fruit voor het hotel produceert, op minder dan nul kilometer afstand. Het Grand Hotel San Michele biedt eindeloze recreatiemogelijkheden: een 9-holes golfbaan (par 70, met driving range), driving range en Club House, een zwembad, een betoverend privéstrand (met privétoegang per lift), grote terrassen om te ontspannen op alle uren, een zomerrestaurant aan zee en een elegante eetzaal in het hotel; tijdens de zomeravonden eet je meestal op je terras. De receptie is uniek en wordt gekenmerkt door hoffelijkheid, beschikbaarheid en professionaliteit van het personeel.

De bloemen - streng vers, afkomstig van de tuin buiten - versieren elke hoek van het hotel, in een mix van sprankelende kleuren en parfums. In dit nog steeds maagdelijke land vindt de geur, zo gemarteld in stedelijke gebieden, eindelijk zijn vervulling.

Bestaande uit 53 tweepersoonskamers en 6 éénpersoonskamers voorzien van alle comfort, het Grand Hotel San Michele - om Cetaro, in de provincie Cosenza - is een hotel gelegen op een uitzicht op de Tyrrheense Zee. Het hotel wordt zeer gewaardeerd door klanten voor de verzorging van het terrein en de beschikbaarheid van personeel. Het hotel wordt omgeven door 44 hectare groen waar een boerderij fruit, groenten en typische producten produceert die vervolgens worden geserveerd in het gerenommeerde restaurant.

Ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van een beetje 'gezonde ontspanning, noodzakelijk na de werkmaanden, het Grand Hotel San Michele is ook een populaire bestemming voor golfliefhebbers, biedt een 9-holes golfbaan en par 70 met Club House.

Voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties beschikt het Grand Hotel San Michele over een groot en modern conferentiecentrum, uitgerust met alle technologische apparatuur die nodig is voor succesvolle evenementen. Het congrescentrum heeft een plenaire zaal die plaats biedt aan maximaal 260 personen en, op de tweede verdieping, kamers en kleinere ruimtes voor kleinere zakelijke bijeenkomsten.