Clubinformatie

Golfbaan: Barialto


De baan van de Barialto Golf Club, volledig ondergedompeld in het groen van de mediterrane struikgewas, slingert zich over 6000 meter tussen palmbomen, eeuwenoude olijfbomen en vijf meren met riet en waterlelies.
Gevarieerd en geschikt voor elk spelniveau, het veld maakt het gebruik van alle ijzers in de tas mogelijk. Strategisch geplaatste zand- en waterobstakels maken het circuit niet bestraffend en belonen moed en vasthoudendheid.

De grasbaan van de game course is gemaakt met een grassige essentie van tropische oorsprong, het "Bermuda Grass", een sterk en compact gras dat schone en zuivere slagen garandeert.

De kenmerken van de route, samen met de geografische ligging die een mild klimaat en de aanwezigheid van wind het hele jaar door garandeert, maken de Barialto Golf Club tot een onmisbare stop voor elk type speler.

Een groot deel van de Barialto Golf Club is gewijd aan de drivingrange, die met zijn 16 stations waarvan 11 ontdekkingen en 5 overdekte, afstanden tussen 50 meter en 250 meter, training aanmoedigt door de spelomstandigheden van de baan opnieuw voor te stellen. Stel ook een oefengebied voor kort spel voor.