Clubinformatie

Golfbaan: The Links Valley


he Links Valley is de eerste reversible golfbaan van Europa.

Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe: welkom op The Links Valley, de eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland! Zien is geloven, spelen is beleven, het hele jaar door. Tot snel!

JONG MAAR UITERST VOLWASSEN
Het gevoel van een klassieke baan
Het strategische omkeerbare ontwerp door architect Frank Pont, het indrukwekkende werk van top shapers zoals de Ier Conor Walsh en de Nederlander Lowie Bussemakers, de ideale zandondergrond en de stille ligging in de bossen van de Veluwe vormen de basis voor uw beleving van The Links Valley. Al ver voor de officiële opening waren de reacties van bezoekers en pers meer dan lovend. Nu is het aan u! Bent u klaar voor een ronde op de eerste ‘reversible’ golfbaan van Nederland?

De golfbaan
Een 9-holes golfbaan maar toch 18 totaal verschillende holes? Het briljante concept van deze eerste omkeerbare golfbaan van Europa blijft iedereen verbazen. Ontdek het zelf op The Links Valley!

North Course
De North Course van The Links Valley begint direct naast ons clubhuis met waarschijnlijk de meest gefotografeerde hole van onze baan. Op de North Course volgt u in de baan de paarse bordjes.

South Course
De South Course begint naast het fittingcentrum met een prachtige par-5 dogleg openingshole. De backtees van de heren liggen aan de andere kant van het clubhuis. Op de South Course volgt u in de baan de goudkleurige bordjes.

Combi North + South Course
The Links Valley is bijzonder geschikt voor bedrijfsdagen en groepsevenementen. Speel 's morgens eerst de 9 holes van de North Course en na een lekkere lunch de 9 holes van de South Course.