Een weekendje golfen organiseren

Het doel van HappyGolfing.nl is in eerste instantie om golfspelers informatie te verschaffen over golfverenigingen en golfbanen in Nederland, zowel als hotels en restaurants in de buurt van deze golfbanen. Omdat we de informatie direct van de websites van de golfclubs halen, zijn we ervan overtuigd dat wij de meest actuele en complete golfsite te zijn.

Maar... gebruik van deze combinatie geeft mogelijkheden.
Wat is er nou leuker dan met een paar vrienden/vriendinnen een weekendje weg te gaan om te golfen, een hapje te eten en een verblijf in een goed hotel. Het ontsnappen aan de drukte van alledag begint al zodra je op HappyGolfer.nl belandt. Met de informatie op HappyGolfing is dit gemakkelijk te plannen.

Een paar zaken om rekening mee te houden als je een golfweekend of -week organiseert:

   Bel een paar golfbanen om de beste deal te krijgen.
Veel golfbanen maken gebruik van de KortingVouchers die u op deze site kunt vinden. Deze zijn hier duidelijk aangegeven.
Sommige golfbanen zullen de mogelijkheid geven tegen een gereduceerd tarief te kunnen spelen als u 4+ starttijden kunt boeken.
 
   Druk de overeengekomen regels af voor elke deelnemer. Hoe eenvoudig een scramble ook mag zijn, het is goed om het formaat, de regels, prijzen, enz. duidelijk te noteren om misverstanden te voorkomen.
 
   Bij het samenstellen van de flights, maak combinaties op basis van chemie en vaardigheid. Groepeer iemand niet met drie andere mensen die hij niet kent. Doe je best om de groepen leuk en concurrerend te maken, want pas op; het kan moeilijk zijn om het iedereen naar de zin te maken.
 
   Voeg een paar 'Nearies' toe. Je moet een geoefende golfer zijn om echt mee te kunnen doen aan een 'longest drive', maar iedereen heeft een redelijke kans op een par 3.
 
   Gebruik de gezamenlijke portemonnee om een toernooitrofee te kopen. Deze eenmalige aankoop geeft iedereen iets om voor te spelen dat van jaar tot jaar zal blijven voortleven. Gebruik desnoods je winst om gravures toe te voegen voor de nieuwe kampioenen.
 
   Boek vooraf een reservering voor een diner in een van de restaurants. Niets is leuker dan alle geweldige foto's en hilarische momenten te onthouden met de volledige selectie van spelers. Wacht met het uitreiken van de prijzen tot iedereen bij elkaar is, bijvoorbeeld bij de bar.