Doe mee aan Toernooien en Clubacties

Golfverenigingen organiseren regelmatig toernooien die ook toegankelijk zijn voor golfers die niet lid zijn van de golfvereniging. Daarnaast zijn er professionele golfreisorganisaties die toernooien organiseren en aanbieden.

Zo zijn er golfreisorganisaties die toernooien organiseren, specifiek voor alleengaande golfers. Ook deze toernooien presenteren wij hier.

Op jaarbasis worden ruim 350 golftoernooien georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Iedere golfbaan die trots is op haar club, haar gastvrijheid en de uitstraling van het geheel zal minimaal één toernooi per jaar organiseren.

Inmiddels zijn er al golfclubs die hun wedstrijden, zoals de maandbeker open stellen voor iedere belangstellende. Hoe gaaf is het om als club deze gastvrijheid te kunnen tonen en hoe interessanter wordt de wedstrijd, afgezien nog van de extra greenfee inkomsten.

HappyGolfing is het platform om al deze toernooien aan te melden. Niet alleen clubs en verenigingen maar ook particuliere organisaties die vele toernooien organiseren. Het is verstandig als golfvereniging om deze toernooien te organiseren voor de mensen die graag meedoen met een leuke wedstrijd.