UITLEG HappyGolfing GOLFUITRUSTING

Het is tijd voor een golfspecialist die alles heeft waar recreatieve én professionele golfers naar op zoek zijn. Dat is Jumbo Golf. Dankzij uw wensen en met behulp van al onze medewerkers hebben we een nieuwe uitgekiende formule ontwikkeld voor Jumbo Golf. We bieden u nóg lagere prijzen, een nóg grotere keuze en een nóg betere service, zowel online als in onze acht superstores in Nederland.

Wij bieden in samenwerking met Jumbo Golf een selectie van hun assortiment. Indien u na het bezichtigen van een artikel op onze site besloten heeft om deze aan te schaffen, wordt u doorgeleid naar de website van Jumbo Golf. De aanschaf van een artikel geschiedt dan ook onder de voorwaarden en condities die bij Jumbo Golf gelden. HappyGolfing is daarin geen partij.

MULTIVOORDEEL
Exclusief bij Jumbo Golf: Multivoordeel.
Multivoordeel = altijd het tweede artikel (uit dezelfde artikelgroep) voor de halve prijs. Dit prijsvoordeel behaalt u bij de volgende drie artikelgroepen: Multivoordeel Mode - uitsluitend geldig op bovenstukken, Multivoordeel Golfballen en Multivoordeel Golfhandschoenen.

Heeft u algemene vragen, klik dan op HIER