UITLEG HappyGolfing GOLFVAKANTIES

HappyGolfing heeft een apart onderdeel opgenomen om geselecteerde golfvakanties en golftournooien te presenteren. Deze worden gebracht en aangeboden door een aantal gerenomeerde reisbureaus, te beginnen met Golf-Expedition.

Deze zijn gespecialiseerd in drie soorten golfvakanties:

   golfvakanties op maat voor individuele golfers
 
   golfvakanties op maat voor kleine en grote groepen, van een clubje golfvrienden tot competitieteams
 
   toernooireizen met open inschrijving en persoonlijke wedstrijd- en reisleiding


Voor alle golfvakanties geldt dat flexibele reisduur mogelijk is. Van 3 dagen tot 3 weken of langer. Op basis van het gewenste aantal overnachtingen, green fees en individuele wensen zorgt deze geselecteerde reisbureaus voor een mooie, scherp geprijsde golfreis. Middels deze site kunt u een offerteaanvraag direct naar het relevante reisbureau sturen. Op hun beurt zullen zij de offerte uitbrenegn en de verdere afhandeling tot hun taak nemen.

HappyGolfing wil tegemoet komen aan de wensen van verschillende smaken. Van eenvoudige, maar zeer gezellige driesterrenhotels tot de meest luxueuze vijfsterren resorts. Van intensieve golfarrangementen voor competitieteams tot relaxte vakanties met golf & wellness & cultuur voor individuele golfreizigers.

HappyGolfing heeft (met medewerking van bovengenoemde reisorganisaties) een aantal golfvakanties en golftournooien geselecteerd. Dezen worden hier weergegeven, gesorteerd op bestemming.