Dit tournooi wordt georganiseerd door





SingleGolfers Open 2023

zondag 22 oktober 2023
Golfbaan: Best Golf



Zaterdag 22 oktober vindt de 10e editie van het SingleGolfers Open plaats. Ook dit jaar wordt gestreden om de 'SingleGolfer' en 'SingleGolfster' van het jaar titel. Als gastbaan is gekozen voor Golfbaan Best een gecombineerde bos- en parkbaan in Brabant.
De baan wordt omgeven door vele bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. In de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Bos- en parkholes wisselen elkaar constant na 4 of 5 holes af.

Aansluitend volgt een feestelijke en gezellige avond met uitreiking van de 'SingleGolfer' en 'SingleGolfster' van het jaar prijzen en aansluitend diner. Deelname staat open voor alle golf spelende singles en sportsingles (de partner speelt geen golf). Ook golfers die geen lid zijn van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom. Men ontvangt bij inschrijving voor dit evenement vrijblijvend twee maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl cadeau. Zo kun je kennismaken met de leukste golfclub voor singles.

Prijs €93,-
Inschrijven graag vóór 8 oktober 2023

Inbegrepen

Ontvangst met koffie/thee & appelgebak
18 holes greenfee
Diner met keuze vlees/ vis
Golfprijzen
SingleGolfers.nl wedstrijdleiding
Programma en details

Aankomst vanaf 10.30 uur
Opening en welkomstwoord 11.00 uur
Start wedstrijd vanaf 11.30 uur
Wedstrijdvorm: Individueel stableford
Minimaal vereist GVB/ hcp 54. Voor de wedstrijd kan max. vanaf handicap 36 worden gespeeld.
De wedstrijd wordt gespeeld in twee handicap-categorieën (< 24 en 24 en hoger) en is daardoor geschikt voor golfers van alle spelniveaus.
Het SingleGolfers Open telt ook mee voor de SingleGolfers.nl Jaarcompetitie 2023
Niet-leden van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom. Men ontvangt bij inschrijving ook vrijblijvend 2 maanden het proeflidmaatschap van SingleGolfers.nl. (Zie aparte link voor inschrijving: "kennis maken", prijs € 93,-).
Leden van golfvereniging Best zijn van harte welkom. Bij inschrijving ontvangt men ook vrijblijvend 2 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef (zie separate link voor inschrijving prijs € 40,-).