Dit tournooi wordt georganiseerd door





Meiden naar Marrakech

donderdag 6 juli 2023
Golfbaan: De Kroonprins Vianen



Ook in 2023 organiseert GolfDiva weer de Ladies Golftour, dit jaar de MEIDEN NAAR MARRAKECH: een geweldige ladies golftour van vier grote afzonderlijke ladies days op vier grote golflocaties waarbij we 18 holes gaan golfen en waarbij je fantastische golfprijzen kunt winnen. Deze dag staat tevens in het teken van de LINDA.foundation.

De hoofdprijs bij elke wedstrijd is een reischeque ten behoeve van de Golfdiva Marrakech Damesreis, vertrekdatum 5 januari 2024. Deze fantastische hoofdprijs wordt aangeboden door Fairway Golftravel. 2e prijs is een VIP-arrangement op The Duke, aangeboden door Dexxi en 3e prijs is een supermooie Callaway golftas. Op de Duca del Cosma Hole kun je nieuwe golfschoenen winnen en we hebben nog veel meer prachtige wedstrijdprijzen.

Bij elke wedstrijd is er na de wedstrijd een Bingo met mooie prijzen. Houd er dus rekening mee dat je echt een heerlijk dagje weg bent. Doe mee en win! Je bent natuurlijk van harte welkom om alle wedstrijden mee te spelen maar dat hoeft zeker niet. Je kunt ook gewoon voor 1 wedstrijd inschrijven.