Dit tournooi wordt georganiseerd door





Kerst-toernooi Belek

zaterdag 23 december 2023
Golfbaan: Diverse



Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren…. Deze Hazes hit kennen we allemaal maar het is echt niet nodig want….. Alleen gaanden kunnen de kerst doorbrengen in het mediterrane klimaat van Belek in Turkije. Een weekje met andere golfers all-inclusive naar het 5* Titanic Deluxe hotel met 4 keer spelen op de 2 mooie 18-holes banen van Cullinan Links direct aan het hotel. Ook in het clubhuis is op speeldagen het all-inclusive concept van toepassing. Daarnaast een dag golf op de Pasha. Midden in de week een vrije dag om andere dingen te kunnen doen. Dit alles met fijne starttijden tussen 11.00 en 12.00 uur. Ga je mee?

Arthur Beerendonk is vanaf 1993 zelf actief in de golfsport (huidige handicap ligt rond 12) en hij startte op 1 April 2006 de firma Holland Golf Events. Vanaf 2007 organiseert Holland Golf Events de Amsterdam Golf Show.

In 2012 is Holland Golf Events ook begonnen met het organiseren van wedstrijden/toernooien, sommige voor opdrachtgevers en andere volledig op eigen initiatief. Verder organiseert Holland Golf Events diverse trips naar het buitenland en zet zich in als intermediair voor advies en bemiddeling.