Dit tournooi wordt georganiseerd door





Holbox Junior Open

maandag 10 juli 2023
Golfbaan: De Herkenbosche



Dit jaar is het alweer tijd voor de vierde editie van het Holbox Junior Open. Dit internationale Global Junior Golf toernooi wordt gehouden van 10 t/m 13 juli 2023 op de Herkenbosche.

“We zijn al vanaf 2019 te gast op de Herkenbosche voor de organisatie van het Holbox Junior Open. Ook in 2023 staat dit toernooi weer op de Global Junior Golf kalender. Ik ga nu mijn achtste seizoen in met deze internationale golftour", zegt Martin van der Schans van Pro Golf Events. “Het bevalt super goed en met Pro Golf Events probeer ik een platform voor talentvolle jeugd te vestigen, waar spelers en ouders graag naartoe komen. Dit lukt alleen met goede partners en bij de Herkenbosche gaat de samenwerking altijd perfect. Alle hulp van de medewerkers en vrijwilligers maken dit toernooi succesvol. De ondersteuning van de golfclub en natuurlijk de sponsoren, met Holbox als hoofdsponsor, geeft de ruimte om er een mooi event van te maken."

Het Holbox Junior Open is onderdeel van de Global Junior Golf tour. Deze Duitse golftour voor spelers tot en met 23 jaar, biedt jaarlijks ca. 30 toernooien voor talenten met maximale handicaps van 5 (jongens) en 8 (meisjes) over de hele wereld. Alle toernooien tellen mee voor de World Amateur Golf Ranking en dit Nederlandse toernooi telt ook mee voor de NGF jaarranking.

Het toernooi wordt ondersteund door Holbox als hoofdsponsor en door golfbaan de Herkenbosche.