Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Argentario Golf Resort en Spa

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
   - Argentario Golf Club (3x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Ook diverse shortbreaks Italië mogelijk…, vraag ons om een voorstel


   - t/m maart – vanaf € 765,- pp*
   - april t/m juni – € 895,- pp*
   - juli t/m 10 september – € 1.150,- pp*
   - 11 september t/m oktober – € 895,- pp*
   - november t/m december – vanaf € 765,- pp*

5-nachten Special
– 5 nachten o.b.v. logies ontbijt
– 3 greenfees (op Argentario Golf Club)

laagseizoen – vanaf € 535,- pp*
mid seizoen – vanaf € 625,- pp*
hoogseizoen – vanaf € 875,- pp*

Argentario Golf Resort en Spa
regio: Toscane
Italie



Golfreizen Italië verzorgen wij in samenwerking met Argentario Golf Resort & Spa. Argentario is een prachtig “Italian Design” hotel met een dito golfbaan op een grondstuk van 80 hectare op het schiereiland “Monte Argentario” (Member of Design Hotels). Gelegen in het zuidelijkste puntje van Toscane op 5 km van Porto Ercole. Geniet van totale ontspanning in een moderne sfeer, geniet van een super golfbaan, van het heerlijke restaurant, van het geweldige Spa-centrum en natuurlijk the “Italian way of life”. Door de ligging op 140 km van Rome Airport Fiumicino is het Argentario Golf resort een toplocatie voor een shortbreak maar zeker ook voor véél en véél langer… Een golfvakantie Italië in optima forma!

Het hotel heeft in totaal 73 kamers waarvan 11 Superior Kamers (26-32 m²) die tot de voordeligste categorie behoren, 55 Junior Suites (32 m²) en 7 verschillende Luxury Suites (40-80 m²). Alle kamers hebben een terras met prachtig uitzicht over de golfbaan, de zee en Monte Argentario. De kamers zijn verdeeld over 4 etages en zijn ieder afzonderlijk ontworpen en ingericht door interior designer Andrea Fogli. De kamers zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien waaronder bijvoorbeeld een LCD flatscreen, een bureau, gratis Wi-Fi, gratis safe en een mini-bar.

Voor uw ontspanning is er natuurlijk de golfbaan, een heerlijk buitenzwembad, zijn er tennisbanen, een voetbalveld, een driving range en een zeer uitgebreid “Espace Wellness Centre” met: Turks bad, Finse Sauna, Bio Sauna, tropische douches, een indoor zwembad, een Thalasso bad, watervallen, een ontspanningsruimte, Kneipp behandelkamers (voor massage en schoonheid) en een Technogym fitness ruimte. Er is een zeer goed gastronomisch restaurant aanwezig genaamd “Dama Dama” die gerund wordt door “Emiliano Lombardelli”. U zult genieten van een creatieve Mediterrane keuken met uitzonderlijke focus op lokale producten. De wijnkelder wordt gerund door de bekende wijnjournalist “Luca Maroni” met voornamelijk wijnen uit “Maremma Tuscany”. Daarnaast is er nog een zeer aangename bar en een wine-shop en zijn er een aantal zalen aanwezig voor eventuele seminars.

In de omgeving is van alles te doen en te ondernemen. Geniet van de heerlijke stranden, bezoek de unieke dorpjes, proef de heerlijke wijnen bij diverse wijnboeren (er kan ook een wijntour worden verzorgd), ga fietsen op mountainbikes of op racefietsen, maak een tripje met een boot / ferry vanuit Porto Santo Stefano (op 8 km). De receptie van het resort adviseert u graag en regelt van alles voor u.

De golfbaan van Argentario Resort is gelegen in een beschermde oasis omgeven door Mediterrane vegetatie. Elke hole verschaft u weer nieuwe uitdagingen en uitzichten waarbij u grote kans heeft om de Flora en met name de Fauna van dichterbij te ontdekken. 100 jaar oude Olijfbomen kunnen soms uw vrije uitzicht naar de vlag maar ook naar de zee en de lagune ontnemen maar dat is dan maar voor even. Tegen enige meerprijs kunt u ook nog op een aantal andere golfbanen spelen uit deze omgeving waaronder “Terme di Saturnia Golf Club” (op 56 km landinwaarts) en “Golf Club Punta Ala” (op 86 km ten noorden). Wij maken uw golfarrangement Italië geheel op maat!