Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Flight4You - Uithoorn - 297531322
Mit Tagestemperaturen um 16 °C und bis zu 200 Sonnenstunden im Februar herrscht ein mildes, sehr angenehmes Klima an der Costa del Sol. Zum Baden ist es noch etwas frisch, aber Golfer, Radsportler und Tennisspieler können hier bereits früh im Jahr ideale Bedingungen vorfinden.

Fokus auf Sport:
In der Aldiana OPEN Zeit bis Ende Februar 2018 legen wir unseren Fokus ganz auf den Sport. Daher ist das Tages- und Abendprogramm reduziert und es wird keine Kinderbetreuung angeboten.

Der Club verfügt über:
eine gut ausgestattete Bike-Station
ein Tennis Center mit 7 Quarzsandplätzen
ein Fitness-Studio
ein sehr schönes Welldiana Spa mit wirklich allem, was wohltut, gesund und noch schöner macht

In die Golfsaison starten
Der Aldiana Alcaidesa gilt unter Cluburlaubern als bester Goflclub. Rund um die Anlage liegen einige der schönsten Golfplätze der Welt: Valderrama, Sotogrande, San Roque und in der direkten Nachbarschaft ein echter Links Course – Alcaidesa Links. Für Golfer bieten wir einen kostenfreien Shuttle zu den Plätzen an.

Saisonauftakt am Meer bei frühlingshaften Temperaturen
Zweimal pro Woche Aldiana Golfturniere
Entspannung pur im Welldiana Spa mit Innenpool
Kulinarische Köstlichkeiten an reichhaltigen Buffets
Loungige Abende in entspannter Atmosphäre

Spanje Costa del Sol Alcaidesa
regio: Costa del Sol
Spanje



Laat u compleet verwennen in een luxe hotel en speel op de mooiste banen!

Hotel
Hotel Aldiana Alcaidesa ligt op een helling met een prachtig uitzicht over zee. Een romantisch en in typische Andalusië stijl gebouwd hotel, gelijk aan de vele dorpjes in het Spaanse binnenland. Vanuit het hotel heeft u vrijwel vanaf iedere plek zicht de rots van Gibraltar, welke op 10 minuten van het hotel ligt en leuk is om een bezoek te brengen.
Keurige kamers in een warme sfeervolle stijl. TV, telefoon, kluisje, airco en allen met balkon of terras. De badkamer met bad en/of douche, bidet en haardroger.

Verblijf op basis van een uitstekende en luxe All Inclusive. Hiermee behoort Aldiana tot de top en laat andere all inclusive hotels ver achter zicht. Verder diverse gelegenheden zoals een poolbar, winebar, de pub Blue Dolphin en de tennisbar bij de banen. Een Wellness centrum met binnenbad en Sauna, Gym en 2 prachtige en royale buiten zwembaden. Bij het strand een heerlijke ligweide met comfortabele ligbedden als ook een food/drink kiosk.

Voor de golfers elke dag een late lunch en bij het ontbijt liggen zakjes klaar zodat u zelf u lunch kunt uitzoeken van het zeer royale ontbijt buffet en mee kunt nemen naar de golf.

Golf
in het pakket 5 greenfees: course Heathland (2x) and course Links (2x) die op 5 minuten van het hotel liggen en beschikken over een prachtig clubhuis waar het heerlijk toeven is na afloop van de ronde. Er rijden regelmatig shuttles tussen de banen en het hotel. De heuvelachtige Links course biedt prachtige vergezichten over zee en de straat van Gibraltar en bij helder weer tot aan het Altlas gebergte in Marokko. De Heathland course, is absoluut een aanrader, regelmatig speelt de wind hier een belangrijke rol.
De 5e golfronde wordt gespeeld op de absolute top baan San Roque New, een aanrader en lust om te spelen in een landschap van pijnbomen en kurkeiken en mooie uitzichten over de Middellandse Zee.

Minimaal vereist: actieve handicap 32 of lager, zie ook vereist golfniveau
Flightindeling op golfhandicap

Transfers en vluchtschema:
Alle transfers (vliegveld, Golf San Roque) vinden plaats per luxe en comfortabele bus.
De transfers naar de banen van het hotel (Links en Heathland) vinden plaats met de shuttles van het hotel.
Vluchten mogelijk vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Deelnemers:
14 dames/14 heren

Reisdetails:
Vlucht Transavia via Amsterdam of Eindhoven - Malaga
Koffer 20 kg en Golftas 15 kg
Transfer Malaga luchthaven-hotel v.v.
Transfer naar de golfbanen v.v.
5 greenfees:
Heathland 2x, Links 2x, San Roque New 1x
Verblijf op basis van All Inclusive
7 nachten kamer voor alleengebruik
Flight4You reisbegeleiding
luchthaven belasting