Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Martin’s Brussels EU

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstdrankje inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
   - Golf de 7 Fontaines (La Foret of Le Chateau Course)
   - Golf Chateau de la Bawette

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, al dan niet tegen enige meerkosten.


Vanaf € 215,- pp*

Super Special 1
01-07 t/m 31-08
   - 1 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
   - incl. 2 greenfees per persoon
   - incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 165,- pp**

Super Special 2
   - 01-07 t/m 31-08
   - 3 overnachting o.b.v. logies ontbijt
   - incl. 2 greenfees per persoon
   - incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 215,- pp**

Martin’s Brussels EU
regio: Brussel / Waterloo / Leuven
Belgie



Martin’s Brussels EU is een 4-sterren hotel met een unieke ligging midden in de Europese wijk van deze Europese hoofdstad. Een unieke kijk op het reilen en zeilen van Europa maar ook op slechts 5 minuten met de metro van het historische stadscentrum. Brussel is een heerlijke stad met historische plekjes, musea, cultuur, gastronomie en natuurlijk vele golfbanen in de omgeving. Martin’s Brussels EU is een prima plek voor het ontdekken van Brussel als uitgaansstad in combinatie met het ontspannen golfen in de nabije omgeving.

Martin’s Brussels EU beschikt in totaal over 100 kamer verdeeld over de voordeligste “Cosy” kamers, gevolgd door “Charming”, “Great” en “Exceptional” kamers. Alle kamers hebben een bureau en zijn hedendaags ingericht in een elegante en rustgevende stijl. De kamers zijn verder van alle gemakken voorzien zoals een airconditioning, flatscreen-HD-tv, minibar en draadloze internetverbinding.

Het hotel beschikt niet over een zwembad maar wel over een kleine fitnessruimte. Sportief blijven doet u hier met name door het vele golfen op een diversiteit aan heuvelachtige golfbanen. Het hotel beschikt verder wel over een zorgvuldig aangelegde tuin die u rust kunt bieden in het hart van deze bruisende stad. Verder is er ook de “Icones” loungebar & restaurant welke een wereld apart lijkt met z’n ode aan de film/hollywood. Op de kaart lekkere klassiekers maar ook exotische creaties. Verder zijn er in de stad zelf natuurlijk een zeer grote hoeveelheid aan bars en restaurants om te vertoeven.

Het gebied rondom Brussel is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er in totaal zo’n 17 golfbanen binnen 50 a 60 km van Martin’s Brussel EU. Banen die wij u aanraden zijn bijvoorbeeld Golf Club de 7 Fontaines (2 x 18 holes op 19 km), Golf Chateau de la Bawette (op 23 km), Golf Chateau de la Tournette (2 x 18 holes op 34 km) en Golf du Bercuit (op 40 km). Daarnaast de nog de iets luxere golfbanen Golf Club d’Hulencourt (op 30 km) en natuurlijk Royal Waterloo met z’n 2 x 18 holes (op 31 km). Voor een aantal van deze golfbanen geldt overigens wel dat u voor of na een bepaalde tijd dient te starten in het weekend. Een shortbreak België met waarbij u kunt golfen en genieten!