Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Relais de l’Empereur

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
   - Golf de l’Empereur (2 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen ook greenfees op de andere golfbanen, al dan niet tegen enige meerkosten.


Maart t/m november – Vanaf € 230,- pp*
December t/m februari – Vanaf € 260,- pp*

Introductie Special
   - t/m 28 februari 2017
   - 2 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
   - incl. 2 greenfees per persoon
   - incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 190,- pp**

Relais de l’Empereur
regio: Brussel / Waterloo / Leuven
Belgie



Golfreizen België in combinatie met een charmant modern hotel direct op de golfbaan zijn er maar weinig. Sinds kort is er een prachtige accommodatie bijgekomen in de vorm van “Relais de l’Empereur”. Een hedendaags design hotel gelegen aan de binnenplaats van Golf de l’Empereur. Een fijn kleinschalig hotel dat kwaliteit en rust uitstraalt. Diverse zeer ruime kamers op een heerlijke heuvelachtige golfbaan. Een golfvakantie België op maat voor u gemaakt!

Het hotel is zeer recent gebouwd en biedt 12 en 2 riante lofts. De ruime kamers zijn verder onderverdeeld in 5 “Great kamers” (45 m²), 5 “Superior kamers” (56 m²) en 2 “Deluxe kamers” (met klein geïntegreerd bakon). Er liggen parketvloeren, het beddengoed is anti allergisch, er is een bureau, een minibar, koffie en thee faciliteiten en een kluisje.

Er is een restaurant aanwezig in het clubhuis maar vooralsnog kunt u niet direct o.b.v. halfpension verblijven. Althans het restaurant in niet altijd alle dagen open. Bij groepen is dit anders en op aanvraag kunnen we dan natuurlijk de mogelijkheden voor u nagaan. Ontbijt is ook in het clubhuis restaurant en dan met zoveel mogelijk lokale producten. Er is geen zwembad of Spa aanwezig.

De golfbaan ter plekke is natuurlijk waar het wel om draait. Golf de l’Empereur is een heerlijke baan met veel uitdaging en vele hoogteverschillen. De greens liggen allen wel hoger of lager dan de baan wat de afwisseling erg aantrekkelijk maakt. Verder bent u midden in de natuur en is het lekker stil wanneer u aan het golfen bent. Andere golfbanen kunnen wij ook voor u reserveren. Zo liggen de volgende golfbanen in de omgeving: Golf Club d’Hulencourt (op 9 km), Golf Louvain la Neuve (op 14 km) Royal Waterloo (op 9 km), Golf de 7 Fontaines (op 13 km), Golf Chateau de la Bawette (op 18 km), Golf Chateau de la Tournette (op 21 km) etc. Wij maken de golfreizen België volledig op maat!