Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Penha Longa Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
7 Greenfees p.p. m.k.u. de golfbanen van Penha Longa (27 holes):
   - Penha Longa Golf Course – Atlantic Championship Course
   - Penha Longa Golf Course – Atlantic North Course
   - Penha Longa Golf Course – Atlantic South Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen – vanaf € 715,- pp*
Midseizoen – vanaf € 935,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 1.045,- pp*

4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 4 greenfees op Penha Longa
Laagseizoen vanaf € 435,- pp*
Midseizoen vanaf € 550,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 595,- pp*

Laagseizoen: november t/m februari
Midseizoen: maart t/m april
Hoogseizoen: mei, juni, september & oktober
Juli & Augustus op aanvraag

Penha Longa Resort
regio: Lissabon
Portugal



Golfreizen Algarve in optima forma! Penha Longa Resort is een onderdeel van de “Ritz Carlton” en is werkelijk adembenemend. Het 220 hectare grote resort is geweldig mooi gelegen in de ongerepte groene heuvels van het Sintra-gebergte op 30 minuten rijden van Lissabon Airport en 10 minuten van de stranden van Estoril en Cascais. De aankomst via de majestueuze oprijlaan is al een ervaring op zich. Het hotel ligt te midden van historische monumenten (waaronder een 19e eeuws paleis en een 14e eeuws klooster), diverse tuinen en een 18-holes championship golfbaan en een 9-holes Monastry Course. Golfreizen Algarve op maart voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 194 kamers met uitzicht over het adembenemende resort. U kunt kiezen uit Deluxe kamers (39 m²) met balkon en uitzicht richting het bos of over het resort / golfbaan of Premium kamers (47 m²) met nog een extra leefruimte. De kamers zijn allemaal voorzien van zeer hoogstaande kwaliteit bedden met speciale dekbedden en lakens van ‘Egyptisch katoen”. Verder een marmeren badkamer met “Asprey” badprodukten, een 46 inch flat screen tv, een Nespresso koffiemachine, een iPod docking station en gratis Wifi internet. Eventueel zijn er ook nog een “Executive Suite”, een “Presidential Suite” en een “Imperial Suite”.

Het hotel beschikt over binnen en buiten zwembaden, een jacuzzi, een sauna, een turks bad en een zeer uitgebreide “Penha Longa Spa” van 1.500 m²! In deze Spa kunt u werkelijk alle mogelijke massages en behandelingen krijgen die u maar kunt voorstellen. Tevens is er een health club met fitness die uitkijkt naar het zwembad en de golfbaan. Er is tevens een “country club” waar u tegen betaling kunt paardrijden, tennissen, paddle spelen en squashen. Penha Longa Golf Resort staat verder ook bekend om z’n culinaire kwaliteiten verdeeld over 5 restaurants. Zo is er een Mediterrane keuken in het “Arola” sterren restaurant, een Italiaanse keuken in “Il Mercato”, Japanse gastronomie in restaurant “Midori” en iets meer ontspannen dineren in “B Lounge” en het pool side restaurant “Aqua”.

Natuurlijk mogen we de werkelijk prachtige golfbaan niet vergeten. De 18-holes golfbaan “Atlantic Course” en de 9-holes golfbaan “Monastry Course”. Eventueel zijn ze ook te combineren! Verder zijn er natuurlijk diverse andere golfbanen te spelen zoals: Oitavos Dunes Golf Course (op 15 km), Quinta da Marinha Golf Course (op 12 km), Golf do Estoril (op 7 km), Pestana Beloura Golf (op 8 km), Lisbon Sports Club (op 20 km) en Belas Clube de Campo Golf Course (op 21 km). Eventueel ook nog Aroeira Golf Club op 59 km aan de andere kant van het water via de brug “Ponte 25 de Abril”. Ruim voldoende in ieder geval voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Algarve op maat voor u gemaakt!