Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
The Oitavos Hotel

6 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
   - Oitavos Dunes (4 x ter plekke)

Alle golfarrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen vanaf € 725,- pp*
Midseizoen vanaf € 815,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 875,- pp*

3 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 2 greenfees op Oitavos Dunes
Laagseizoen vanaf € 345,- pp*
Midseizoen vanaf € 410,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 450,- pp*

Laagseizoen: november t/m maart
Midseizoen: april t/m juni & oktober
Hoogseizoen: juli t/m september

The Oitavos Hotel
regio: Lissabon
Portugal



Golfreizen Portugal ofwel golfvakantie Lissabon. The Oitavos Hotel is een 5-sterren design hotel op zo’n 20 minuten rijden van deze prachtige en levendige stad. The Oitavos Hotel is een zeer modern hotel met prachtige ruime kamers en het ligt aan de mooiste golfbaan uit deze regio “The Oitavos Dunes Golf Course”. Het is zo modern dat u er wel van moet houden… Dat wil zeggen er zijn zeker mensen die liever in een charmantere accommodatie verblijven. Een golfvakantie hier is echter wel een belevenis met z’n ligging in “Sintra Cascais National Park”. Diverse andere golfbanen zijn zeer goed te bereiken. Een geweldig golfhotel voor exclusieve golfreizen Portugal regio Lissabon.

In totaal beschikt het hotel over 142 kamers waarvan 66 “Superior kamers”, 69 “Premium kamers”, 5 premium “Premium Corner Rooms” en 2 “Suites”. De kamers zijn zeer licht door het vele aanwezige glas. De kamers zijn met veel gevoel voor design en comfort ingericht. Iedere kamer heeft een mooi uitzicht vanaf het balkon op de golfbaan en/of zee. De kamers hebben een minimale afmeting van 64 m² en heeft een living gedeelte met flatscreen-tv, iPod docking station, airco, minibar, kluisje en internet.

Het hotel beschikt over vele moderne faciliteiten zoals een verwarmd buiten zwembad met zeewater en poolbar en een indoor zwembad met zeewater. Er is tevens een uitgebreide Spa met Balneotherapie, sauna, hamman, ijsfontijn en rustruimte. Tevens zijn er 10 behandelkamers voor heerlijke massages met produkten van “Voya”. Naast de Spa is er ook een goed uitgeruste Gym met Cardio-fitness apparaten. Het hotel beschikt verder over 2 restaurants waarvan “Ipsylon” in het hotel en “Verbasco” in het clubhuis van de golfbaan. Daarnaast nog 2 bars en 9 vergaderzalen (voor eventuele zakelijke golfarrangementen).

Natuurlijk mogen we de omliggende golfbaan “The Oitavos Dunes Golf Course” niet vergeten. Deze baan is werkelijk een plaatje en staat ondanks z’n jonge leeftijd reeds op de 68ste plaats op de wereldranglijst van mooiste golfbanen. Een “must play” in deze omgeving maar er zijn natuurlijk meer golfbanen zoals: Quinta da Marinha Golf (op 3 km), Penha Longa Golf Course (op 15 km), Golf do Estoril (op 11 km), Pestana Beloura Golf (op 20 km), Lisbon Sports Club (op 30 km) en Belas Clube de Campo Golf Course (op 31 km). Eventueel ook nog Aroeira Golf Club op 52 km aan de andere kant van het water via de brug “Ponte 25 de Abril”. Ruim voldoende in ieder geval voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Portugal op maat gemaakt!