Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Castro Marim Golfe & Country Club

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
3 Greenfees per persoon op de volgende golfbanen:
   - Castro Marim – Grouse / Guadina Courses (incl. buggy)
   - Castro Marim – Atlantico / Grouse Courses (incl. buggy)
   - Castro Marim – Guadina / Atlantico Courses (incl. buggy)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

In een 2-slaapkamer village house:
november t/m februari – vanaf € 265,- pp*
maart t/m juni & (15-30) sept & oktober – vanaf € 315,- pp*
juli t/m (1-15) september – op aanvraag

In een 3-slaapkamer village house:
november t/m februari – vanaf € 250,- pp*
maart t/m juni & (15-30) sept & oktober – vanaf € 275,- pp*
juli t/m (1-15) september – op aanvraag

Castro Marim Golfe & Country Club
regio: Algarve en omgeving
Portugal



Een golfvakantie Portugal is één…, een golfarrangement Castro Marim Golfe & Country Club is net even wat anders maar zeker niet minder de moeite waard! Geen hotel maar vele verschillende soorten villa’s van klein tot groot aan een 27 holes golfbaan. Gelegen richting de Spaanse grens op 70 km van Faro Airport, nabij de fameuze baan van “Monte Rei”. Wij hebben hier zeer voordelige arrangementen voor u en maken uw golfvakantie Spanje graag geheel voor u op maat!

Er zijn 2-slaapkamer of 3-slaapkamer village houses welke allen vrijstaand zijn en zo’n 113m² groot. Alle village houses hebben 2 of 3 badkamers en hebben een geheel ingerichte keuken. Ontbijt is overigens mogelijk in het clubhuis restaurant voor scherpe prijzen… De nog iets grotere “Linked villa’s” zijn dan zo’n 220 m² groot en hebben 4 kamers en 4 badkamers en als plus een eigen zwembadje. Als grootste villa’s zijn er dan nog de “Bella Vistas” met 318 m² en 4 kamers met 4 badkamers (8 losse bedden).

Voor de village houses is er een gedeeld zwembad met zonnebedden. Er is een restaurant in het clubhuis (wel stukje lopen) waar het ontbijt geserveerd kan worden en tevens een eventueel diner. U kunt hier dus verblijven o.b.v. alleen logies, logies ontbijt of zelfs half-pension. Op 9 km liggen de eerste stranden en het resort is gelegen aan een prachtig natuurgebied, in trek bij volgelliefhebbers en wandelaars.

Voor wat betreft golf heeft u de keuze uit 27 holes ter plekke verdeeld in 3x 9 holes “Grouse Course”, “Guadina Course” en “Atlantico”. In diverse lussen speelbaar en dat zal ook worden geprobeerd bij boeken… Verder ligt dichtbij de fameuze maar zeer exclusieve “Monte Rei Golf Course”, op 12 km. Verder zijn er de golfbanen: Quinta do Vale Golf (op 3 km), Quinta de Cima Golf (op 16 km) en Quinta de Ria Golf (ook op 16 km) en Golf Benamor (op 19 km). Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Portugal geheel op maat!