Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel La Manga Club – Hotel Principe Felipe*****

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen:
   - Golf La Manga – North Course
   - Golf La Manga – South Course
   - Golf La Manga – West Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen vanaf € 675,- pp*
Midseizoen vanaf € 785,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 845,- pp*

Special 5 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees
Laagseizoen vanaf € 450,- pp*
Midseizoen vanaf € 550,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 585,- pp*

Laagseizoen: november t/m januari
Midseizoen: februari t/m 15 juli & september, oktober
Hoogseizoen: 16 juli t/m augustus

Hotel La Manga Club
regio: Costa Blanca
Spanje



La Manga Club is een luxe golfresort dat reeds 40 jaar bestaat en ëën van de eerste echte golfresorts was in Spanje. La Manga Club is gelegen in een unieke setting te midden van de heuvels die de kristalheldere Middellandse Zee van de warme wateren van de Mar Menor Zee bij Cartagena / Murcia scheiden. Deze regio, ook wel bekend als de Costa Cálida, ofwel ‘warme kust’ is goed te bereiken door z’n ligging op een uur rijden ten zuiden van Alicante Airport. Het is een zeer veelzijdig resort met vele mogelijkheden en natuurlijk z’n eigen 3 x 18 holes golfbanen. Wij maken golfreizen Spanje volledig voor u op maat!

Op dit resort verblijven de meeste mensen graag in het 5-sterren hotel “Principe Felipe”. Er is echter ook een mogelijkheid om in het iets voordeligere 4-sterren “Las Lomas Village” te verblijven met z’n appartementen en kamers. Het Principe Felipe hotel is gelegen aan 2 van de drie kampioenschapsgolfbanen in het hart van het Resort. U kunt kiezen uit 192 prachtig ontworpen kamers, “Royal Club kamers” en suites met prachtig uitzicht op de golf of het zwembad. De Royal Club kamers bieden een wat meer koloniale inrichting en worden voorzien van een pakket aan Royal Club Privileges: Toegang tot de Royal Club Lounge waar u gratis internet heeft, drankjes krijgt en een pre-dinner cocktail kunt nemen. Daarnaast ontvangt u ieder dag de krant, is er een “kussen-menu” en heeft u VIP toegang tot alle zones van Spa La Manga Club. Een verblijf in de meer reguliere “Queen”, “King” of “Terras” kamers is voordeliger en ook daarin zal het u aan niets ontbreken.

Op dit 570 hectare grote resort zijn er zeer veel verschillende recreatiemogelijkheden, met inbegrip van 3 prachtige golfbanen, 28 tennisbanen, meerdere zwembaden, fitness, squash, paddle tennis, cricket, voetbal, rugby, pitch & putt, minigolf, wielrennen, mountainbiken, joggen en diverse wandelroutes. In de buurt van La Manga Club zijn de Middellandse Zee en de binnenzee “Mar Menor” ideaal voor watersporten, zoals zeilen, windsurfen, parasailen, kite surfen, waterskiën en meer. U kunt natuurlijk ook ontspannen in het zeer ruim opgezette en luxe Spa La Manga Club of op het eigen strand (dat bereikt u met de auto of met een shuttle). U kunt natuurlijk ook diverse uitstapjes maken of gaan winkelen in de nabijgelegen steden Cartagena en Murcia.

Voor de innerlijke mens biedt La Manga Club een breed scala van topkwaliteit gerechten in de vele restaurants. Het restaurant van Hotel Principe Felipe is “Amapola” dat gericht is op Mediterrane gerechten terwijl de “Piano Bar” een mengeling van het Midden-Oosten en oosterse tappas biedt. U kunt over het gehele resort tevens nog kiezen uit Spaanse, Mediterrane, Aziatische, Indische, tapas en visrestaurants. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een hoeveelheid bars waar u een heerlijk drankje kunt nuttigen.

Dan zijn er natuurlijk nog de 3 fameuze golfbanen waar het La Manga Resort om bekend staat. Het gaat daarbij om de 2 championship courses “North Course” en “South Course” (deze laatste ontworpen door Arnold Palmer) die spelers van elk niveau reeds een ware uitdaging geven. Dan is er tevens nog de “West Course” die geheel anders is en een waar slagveld kan zijn voor zelfs de meest geroutineerde spelers. Een heuvelachtige baan met zeer veel afwisseling, ravijnen, lastig geplaatste bomen en blinde slagen. Niet voor iedereen even makkelijk maar wel een genot om een keer te hebben gespeeld. Kortom een heerlijk golfresort dat gemakkelijk te bereiken is vanaf het voordelig te bereiken Alicante Airport. Golfen en genieten tijdens uw golfvakantie Spanje!