Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen:
   - Mar Menor Golf Course & la Torre Golf Course
   - La Torre Saurines Golf & El Valle Golf
   - Hacienda Riquelme Golf & Alhama Signature Golf Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, tegen meerkosten.
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen vanaf € 665,- pp*
Midseizoen vanaf € 775,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 825,- pp*
Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ofwel ook 3, 4, 5 of 6 nachten of zelfs meer…

Laagseizoen: t/m 14 febr. & 1 mei – 14 juli & 1 t/m 30 sept.
Midseizoen: 1 t/m 31 okt. & 15 febr. t/m 30 april
Hoogseizoen: 15 juli t/m 31 aug.

Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa
regio: Costa Blanca
Spanje



Een golfvakantie Spanje ofwel een golfreis naar de “Jack Nicklaus Trail” in combinatie met een verblijf bij het “Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa”. Dit 5-sterren hotel (en eventueel appartementen) is gelegen aan de golfbaan van Mar Menor met nog 5 andere golfbanen van de IRM Golf Experience nabij. Dit alles op zo’n 47 km van Murcia, 85 km van de luchthaven van Alicante en op 18 km van Cartagena. Een geweldige combinatie van golfen en genieten, een golfvakantie Spanje op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 64 kamers waarvan 57 Deluxe kamers en 7 zeer ruime suites. De Deluxe kamers (34 m²) zijn onderverdeeld in 31 King Size kamers en 26 Twin bedded kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien met ruime badkamers en ieder een balkon. Verdere zaken inclusief mini-bar, kluis, opladers en gratis Wifi. Er zijn ook 1-slaapkamer, 2-slaapkamer en 3-slaapkamer appartementen in “The Residences at Mar Menor Resort” met afzonderlijk zwembad. Hier kunnen wij ook voorstellen voor maken tegen zeer interessante prijzen!

Het hotel heeft een prachtig buitenzwembad. Verder is er een uitgebreide luxueuze Spa van 1.100 m² met revitaliserende baden, Sauna, Stoombad, lifestyle douches, ontspanningsruimte, fitness en een mooi indoor zwembad. Diverse gastronomische opties met 4 restaurants (Nomad, Fontana di Pietra, Olivo Steak House en Mizu Sushi restaurant) en 3 bars waarvan 1 Irish Pub.

Het hotel ademt verder golf met Mar Menor Golf ter plekke om het hotel heen. De andere 5 golfbanen van “The Nicklaus Trail” zijn dan La Torre Golf (op 17 km), Saurines de la Torre Golf (17 km), El Valle Golf (31 km), Hacienda Riquelme Golf (26 km) en Alhama Signature Golf (58 km). Er zijn echter ook nog banen als Las Colinas Golf Course (op 32 km), Las Ramblas Golf Course (op 34 km) en Golf lo Romero (op 25 km) en Golf Real Campoamor (op 33 km) etc. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!