Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
The Westin Valencia

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
- Golf de El Saler
- El Bosque Golf & Country Club
- La Galiana Campo de Golf

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen – vanaf € 675,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 700,- pp*
Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ofwel ook 3, 4, 6 of 7 nachten of natuurlijk meer…

3 nachten weekend Special (niet in juli & augustus en op feestdagen)
– aankomst op vrijdag en vertrek op maandag o.b.v. logies ontbijt
– inclusief 2 greenfees per persoon m.k.u. El Saler / El Bosque / La Galiana

Vanaf € 375,- per persoon in november t/m maart *
Vanaf € 395,- per persoon in april t/m oktober *

Laagseizoen: november t/m maart
Hoogseizoen: april t/m oktober
Feestdagen en bij evenementen / beurzen: Prijs op aanvraag

The Westin Valencia
regio: Costa Blanca
Spanje



Een stijlvolle golfvakantie Spanje ofwel een golfreis Valencia boekt u via Golf Expedition. “The Westin Valencia” van de keten “Starwood Hotels” is daarbij het meest luxueuze hotel van Valencia en uitgeroepen tot beste Stadshotel van Spanje! Het is dan ook een 5-sterren Deluxe Hotel maar de prijzen vallen eigenlijk nog wel mee. Het is natuurlijk een perfecte uitvalsbasis voor cultuur, golf en strand en dat op 12 km van Valencia Airport. Wij maken uw golfvakantie Spanje graag geheel op maat voor u!

Het luxueuze hotel heeft in totaal 135 kamers verdeeld over Deluxe kamers (30 m²), Grand Deluxe kamers (42 m²) en diverse Junior Suites (65 m²) en Suites (vanaf 80 m²). Natuurlijk zijn de kamers van alle gemakken voorzien. De Grand Deluxe kamers hebben dan de beschikking over een balkon of terras en wanneer gewenst kan hier tegen meerprijs ook een Jacuzzi op staan…

Het hotel beschikt over een 800 m² Wellness Centrum met een “ionized” zout-water therapeutisch zwembad, Finse Sauna, Turke Sauna, Solarium en speciale douches. Ook zijn er tegen betaling diverse behandelingen / massages mogelijk. Het hotel beschikt ook over een heerlijke tuin waar diverse terrassen zijn. Er is een gastronomisch restaurant “Rosmarino” waarvandaan u ook buiten op het terras kunt ontbijten of dineren. Er is tevens “El Jardi Bar” welke ook gedeeltelijk aansluit op de Mediterrane tuin met live muziek. In de avonden naar het nachtleven toe is er dan nog de “H-Club”, een stijlvolle nachtclub met inspirerende cocktails.

Voor wat betreft golf heeft u de keuze uit een 3-tal zeer interessante golfbanen waarvan de zeer goed gewaardeerde golfbaan van Golf El Saler op 19 km is gelegen. Dit is een “Links Golf Course” welke tot een van de beste van Spanje behoort. Daarnaast is er “El Bosque Golf & Country Club” op 27 km. Een fameuze baan welke vele toernooien heeft gehost. Een baan met smalle fairways en best wat hoogteverschillen. Een andere parel in deze omgeving is “La Galiana Campo de Golf”. Deze ligt iets verder op 56 km maar is zeker een aanrader. Deze baan is door z’n ligging in de heuvels totaal anders als de andere banen. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!