Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Melia Marbella Banus

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (ook 3 of 7 nachten en half-pension mogelijk)
4 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
√ Marbella Golf of Santa Clara Golf
√ Santa Maria Golf of El Paraiso Golf
√ Atalaya Old Course
√ Los Naranjos Golf Course

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf (andere banen), ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen – vanaf € 595,- pp*
Midseizoen – vanaf € 745,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 815,- pp*

Buggy inclusief Special! (ook 5 of 7 nachten mogelijk)
3 nachten logies ontbijt & 3 greenfees & buggy’s inclusief:
spelen op Marbella Golf, Chaparral Golf & Los Naranjos
– Laagseizoen – vanaf € 395,- pp*
– Midseizoen – vanaf € 495,- pp*

laagseizoen: nov. t/m maart
midseizoen: april t/m 25 juni & oktober
hoogseizoen: 26 juni t/m september

Melia Marbella Banus
regio: Costa del Sol
Spanje



Golfreizen Spanje of een golfarrangement Malaga heb je in vele soorten en maten. Met een verblijf bij “Melia Marbella Banus” weet je in ieder geval zeker dat je vlakbij het bruisende centrum van Puerto Banus zit, op zo’n 5 a 10 mintuten lopen. Marbella centrum ligt verder op 8 km en op 59 km van Malaga Airport. Een aantal zeer interessante golfbanen nabij ofwel perfect voor een heerlijk golfarrangement Marbella. Of het nu is voor een aantal nachten of voor een hele week. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 200 kamers en suites. De kamers zijn verdeeld over 112 “Melia Rooms” (35 m²), 30 “Premium Rooms” (35 m²) 32 “The Level Rooms” (35 m²) en diverse suites die allen een stuk ruimer zijn. De kamers zijn voorzien van alle gemakken inclusief airco, plasma tv, mini-bar en gratis Wifi. De premium Rooms zijn iets luxer ingericht en “The Level Rooms” hebben weer een aantal extra privileges zoals eigen check-in, een eigen lounge met open bar en zijn “Adult only”. Alleen voor maximaal 2 kamers per boeking. Groepen zijn zeer welkom alleen in de Melia kamers.

Er is een familie buitenzwembad en een Adults Only zwembad. Er is tevens een indoor zwembad, een Sauna en een stoombad. Tevens zijn er massages en schoonheidsbehandelingen mogelijk. Er zijn meerdere heerlijke restaurants zoals “Rio Verde”, restaurant “D.O.M.” specifiek van Malaga, “La Hiedra restaurant” en een pool bar. Voor de avonduren dan ook nog een hippe “Blue Lounge Bar”.

Voor wat betreft golfen heeft u aan natuurlijk keuze uit een grote hoeveelheid golfbanen in deze omgeving. Echter diegene waar met name mee wordt samengewerkt zijn de mooie banen: “Los Naranjos” (op 3 km) “Marbella Golf & Country Club” (op 16 km), “Santa Clara Golf Marbella” (op 16 km), “El Paraiso” (op 13 km), “Atalaya Old Course” (op 8 km), “Santa Maria Golf Club (op 21 km) en als Special “Alcaidesa Links Course” (op 53 km). Echter naar wens kunnen we ook nog andere banen voor u reserveren. Golfreizen Spanje of een golfarrangement Marbella op maat voor u gemaakt!