Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel du Golf Barriere Deauville

√ 3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
√ 2 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:
√ Golf Barriere Deauville & Golf Barriere de Saint Julien
√ Golf de l’Amirauté & Golf Deauville Saint Gatien
Ook de andere aangegeven golfbanen zijn mogelijk in dit arrangement!
Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

- vanaf € 285,- pp* in laagseizoen
- vanaf € 335,- pp* in midseizoen
- vanaf € 565,- pp* in hoogseizoen

Laagseizoen = t/m april & vanaf 5 november
Midseizoen = mei t/m 4 november
Hoogseizoen = feestdagen / evenementen / festivals

Hotel du Golf Barriere Deauville
regio: Normandië
Frankrijk



Een golfvakantie Frankrijk of een shortbreak Noord-Frankrijk? Beiden zijn mogelijk bij het luxueuze 4-sterren “Hotel du Golf Barriere Deauville” gelegen in het chique Deauville op 5 minuten rijden van het centrum. Een geweldige ligging direct aan de golfbaan van Golf de Deauville. Verder vele faciliteiten en mogelijkheden nabij. Een geweldige combinatie van golfen en genieten, een golfvakantie Frankrijk op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 170 kamers waarvan Superior kamers met of zonder zeezicht (30 m²), Deluxe kamers met of zonder zeezicht met uitgebreidere badkamer (30 m²), Executive kamers met of zonder zeezicht (40 m²) en daarboven dan nog Junior suites en Suites. Alle kamers beschikken over een elegante en geraffineerde inrichting met zijdezachte stoffen, zacht tapijt en een combinatie van modern comfort met een retro-stijl.

Er is een heerlijke tuin met buitenzwembad voor de warmere dagen. Gasten van Hôtel Barrière L’Hôtel du Golf kunnen tevens genieten van de Diane Barrière Spa, waar schoonheidsbehandelingen en massages te boeken zijn. Een fitnessruimte, een sauna en een hamam zijn ook beschikbaar. Fietsverhuur, een tennisbaan en een padelbaan zijn ook te vinden bij Hôtel Barrière L’Hôtel du Golf. Buiten het golfen is er natuurlijk veel te ontdekken door middel van het heerlijke strand nabij.

Het hotel is gelegen aan de goed gewaardeerde golfbaan van Golf de Deauville welke in 1929 is ontworpen door Henry Cotton en Tom Sipmson. 3 x 9 holes creëren diverse lussen om te spelen… Verder kan er gekozen worden uit 9 andere golfbanen: Golf Barriere de Saint-Julien (16 km), Golf de l’Amirauté (6 km), Golf Deauville Saint Gatien (10 km), Golf Blue Green d’Houlgate (16 km), Golf d’Etretat (65 km), Golf de Champs Bataille (75 km), Golf Omaha Beach (2 x op 92 km) en Golf de Jumieges (75 km). Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw shortbreak Noord-Frankrijk geheel op maat!