Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Chateau Talaud

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Provence Country Club
√ Golf de Grand Avignon
√ Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 895,- pp*

Vraag ook naar de mogelijke “short break” golfarrangementen.

Chateau Talaud
regio: Provence
Frankrijk



De Provence zoals u deze zich alleen in uw dromen kunt voorstellen. Een prachtige accommodatie inclusief de mogelijkheid tot golfen op een diversiteit aan golfbanen. Van golfbanen met de sfeer van een prachtig onderhouden tuin (Golf Grand Avignon), tot meer robuuste, afwisselende golfbanen met prachtige vergezichten (Provence Country Club / Golf de Pont Royal / Golf de Servanes). Een perfecte golfvakantie met een combinatie tussen golfen, de wijngaarden van de Rhonevallei (Chateauneuf du Pape), een cultureel bezoek aan Avignon of het bezichtigen van de diverse marktjes in de omliggende dorpen. Conny & Hein Deiters verwelkomen u graag op Château Talaud, een achttiende eeuws landgoed van ‘Markies Grille L’Estoublon’, in het hart van de ‘Venaissin’ en de zonnige Provence, nabij de culturele stad Avignon. Golfreizen Frankrijk zoals Golf Expedition ze bedoelt heeft!

Chateau Talaud is omgeven door zijn eigen wijngaard, waarop een rode AOC Cotes du Ventoux wordt geproduceerd. Château Talaud biedt zijn gasten 5 zeer ruime slaapkamers, die allen zeer smaakvol zijn ingericht met antiquiteiten en voorzien van alle moderne voorzieningen. Tafels, stoelen en chaisse-longues staan her en der in de tuinen van het Château. Een overvloedig ontbijt of een aperitif kan in de tuin worden genoten of op een van uw favoriete plekken binnen het château. Niet zo maar een Chambres d’Hotes, maar een Demeure d’Hotes de Prestige. Een zeer mooi landgoed met werkelijk een prachtig chateau. Genieten van de Provence op z’n best.

Château Talaud ligt ideaal: Nabij een vijftal verschillende golfbanen op 15/20 minuten van Avignon. Zo kunt u spelen op Golf Grand Avignon (17 km), Provence Country Club (22 km), Golf de Pont Royal (52 km) en Golf de Servanes (55 km). Ook al liggen de laatste 2 golfbanen wel wat verder, ze zijn zeker de moeite waard. De rit er naar toe is vaak ook al een traktatie vanwege het prachtige landschap in deze omgeving. Verder is Chateau Talaud ideaal vanwege z’n ligging vlakbij de Luberon waar u de vele historische rijkdommen kunt bezichtigen. Prestigeuse boetieks en restaurants, diverse wijnproeverijen van de beste Rhonewijnen. Snuffelen in de antiekwinkels van Isle sur la Sorgue, of genieten van een wandeling door een van de mooiste dorpen in de regio. Golf Expedition regelt het voor u, afgestemd op uw wensen.