Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Les Frenes

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf Grand Avignon
√ Provence Country Club
√ Golf de Servanes

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen vanaf € 710,- pp

Vraag ook naar de “short-break” golfarrangementen.

Hotel Les Frenes
regio: Provence
Frankrijk



Golfvakantie Frankrijk in combinatie met Hotel les Frenes. Het betreft hier een charmant 4-sterren hotel op slechts 7 km van Avignon. Les Frenes ligt ideaal om de prachtige stad Avignon te ontdekken, te genieten van de omringende wijnlanden en om te golfen op een verscheidenheid aan golfbanen. Voor stellen, families of vrienden, Hotel Les Frenes is voor iedereen een plek waar hij of zij zich thuis zal voelen. Vanwege de ligging in een 6.000 m² tuin kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van een zeer ontspannen sfeer.

Dit hotel combineert de charme van een Napoleontische stijl met elegante Provençaalse decoratie. In totaal zijn er 18 kamers in diverse categorieën. De standaard kamers (20m²) zijn gelegen op de 2e etage van ‘het chateau’. Deze kamers zijn volledig uitgerust met minibar, satelliet tv, airco, wifi en een badkamer met gecombineerd bad/douche en separaat toilet. De superior kamers zijn even groot alleen liggen op de 1ste etage van het hoofdgebouw of in het aangrenzende huis. Deze kamers hebben allen een terras met uitzicht op de tuin/park. Tevens hebben de superior kamers een gecombineerd jacuzzi-bad/douche. De deluxe kamers (30m²) zijn nog iets ruimer en bieden naast een balkon/terras een jacuzzi-bad en afzonderlijke multi-jet douche. De junior suites (40m²) hebben, naast dat ze nog ruimer zijn, een privé terras of balkon ter beschikking. De echte parels van Les Frenes zijn de 2 prestige suites (60m²) die hun eigen unieke sfeer bieden en een groot terras.

Les Frenes beschikt over een elegante loungebar waarin een ‘chesterfield’ en ‘jazzy’ achtige sfeer wordt neergezet. Een heerlijke plek om even te ontspannen. Ontspannen kunt u natuurlijk ook op één van de ligbedden naast het buitenzwembad. Wat dacht u verder van een relaxed moment in de open lucht jacuzzi of juist even opwarmen in de aanwezige sauna? Wellicht even gebruik maken van de fitness ruimte met diverse toestellen voor een total work-out? Voor een ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook heerlijk even een luchtje scheppen in de grote omringende tuin met z’n beelden en z’n fonteintjes.

Sinds oktober 2010 heeft de nieuwe chef “Hervé Pachoud” met zijn team een goede naam opgebouwd in het restaurant van Les Frenes “Le Jardin des Frenes”. U kunt dineren in ‘het chateau’ of in de schaduw van de Plantanen. Geniet van de Provencaalse en Mediterrane keuken die u op reis neemt richting het zuiden. Een geraffineerde menukaart die traditie en creativiteit combineert tot een prachtig geheel samen met de bijbehorende wijnen.

Er zijn vele activiteiten te doen en te ondernemen in de regio Avignon waarvan golf er natuurlijk één van is. U kunt ervoor kiezen om op een echte parklandschap baan te spelen zoals Golf Grand Avignon (op 5 km) of op meer uitdagende golfbanen zoals Provence Country Club (20 km), Golf de Servanes (37 km) of Golf de Pont Royal (43 km). Laat ons gerust weten hoe vaak u zou willen golfen, op welke banen en hoe laat, zodat wij dit geheel voor u op maat kunnen verzorgen. Wij kunnen u altijd een voordeliger pakket bieden dan wanneer u het zelf gaat regelen en met maar één contactpersoon! Golf Expedition.