Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Chateau de Valmer

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Saint Endreol
√ Golf de Sainte Maxime
√ Golf de Valcros
√ Golf de Roquebrune

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen vanaf € 1.150,- pp*

Chateau de Valmer
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Chateau de Valmer nabij het dorpje van La Croix Valmer ligt op slechts een aantal kilometer van Saint Tropez. Op een steenworp afstand van de zee met daartussen alleen nog het 2e hotel van dezelfde eigenaar “La Pinede Plage” (tevens het prive strand Pinede Plage). Chateau de Valmer is een tot in de puntjes gerestaureerd landhuis dat met veel aandacht en finesse opnieuw is ingericht. Door z’n ligging op een landgoed met prachtige tuinen en zelfs een wijngaard ademt deze accommodatie een bepaalde “style of living”, ofwel een stukje paradijs op aarde. Golfreizen Frankrijk met ongekende luxe!

De 42 kamers zijn allen verschillend van elkaar maar hebben door gebruik van Provençaalse kleuren een romantische sfeer. In de kamers treft u authentieke meubels en kasten met een vloer van 6-hoekige tegels en diverse terra cotta invloeden. De inrichting is geraffineerd en stijlvol, perfect voor een ontspannen verblijf. De meeste kamers hebben een uitzicht over de mooie tuinen, de moestuin en natuurlijk niet te vergeten, de zee. Alle kamers zijn voorzien van air-conditioning, kluis, satelliet tv, mini bar, WiFi en room service. Op het landgoed zijn overigens ook nog andere accommodaties te vinden in de vorm van de “Bastidon”, een Provençaals huis dat over de wijngaard uitkijkt. De “Cabanon” een luxe cottage te midden van een lavendelveld. Voor diegene die nog avontuurlijker zijn aangelegd zijn er ook nog 2 prachtig ingerichte boomhutten. Ook in deze accommodaties kunt u natuurlijk verblijven.

In het midden van het 6 hectare landgoed ligt een heerlijk solarium-zwembad. Aan dit zwembad, in de schaduw van kastanje of acacia bomen kunt u genieten van de schoonheid van de tuin. U kunt tevens genieten van de uitgebreide spa met z’n open zwembad-jacuzzi, hammam, sauna, ontspanningsruimte en diverse massage en schoonheidsbehandelingen. U kunt zich ook in vorm houden in de aanwezige fitness ruimte. Geniet tevens van het privé-strand van het 2e hotel van dezelfde eigenaar, La Pinede Plage dat aan het einde van de weg ligt.

Er zijn 2 restaurants waar u gebruik van kunt maken. Ten eerste is er ‘la Palmaraie’, het gastronomische restaurant van Chateau de Valmer zelf. Het 2e restaurant is het strand-restaurant van La Pinede Plage met een meer lounge stijl. Natuurlijk kunt u voor uw drankjes, een goed glas wijn of bijvoorbeeld een cocktail terecht in de comfortabele setting van de Patio-bar. De drankjes kunnen natuurlijk ook worden genuttigd op de ligbedden aan het zwembad.

Sportactiviteiten naast de aanwezige fitness ruimte (in combinatie met La Pinede Plage) zijn er te vinden in de vorm van windsurfen, zee-kayak en waterfietsen of tegen betaling: water-ski, jet-ski, duiken en tennis. Golf is natuurlijk ook mogelijk in de omgeving ook al liggen een aantal golfbanen wat verder van de accommodatie. Wij kunnen u zeker de volgende golfbanen aanraden; Golf de Sainte Maxime (19 km), Golf de Saint Endréol (41 km), Golf de Roquebrune (36 km), Golf d’Esterel (45 km) en voor diegene die nog 2 andere spectaculaire golfbanen willen spelen, Golf de Barbaroux (66 km) en Golf de Dolce Frégate (85 km). Laat ons gerust weten welke golfbanen u wenst te spelen zodat wij e.e.a. op uw wensen kunnen afstemmen.