Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Domaine Cocagne

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen (andere golfbanen ook mogelijk):
√ Golf de Saint Donat
√ Golf d’Opio Valbonne
√ Golf de la Grande Bastide

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Let op: nieuwe scherpere prijzen
√ vanaf € 625,- pp*
√ diverse mogelijkheden, ook appartementen…

Vraag gerust naar een voorstel op maat, ook voor short-breaks!

Domaine Cocagne
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Golfreizen Frankrijk in combinatie met een 4-sterren designhotel! Domaine Cocagne is een modern hotel dat charmant is gelegen op de heuvel dichtbij het middeleeuwse dorpje Haut de Cagnes. Domaine Cocagne bevindt zich te midden van pittoreske dorpjes zoals Saint Paul de Vence (5 km) en de kuststeden Nice (15 km en nice airport op 12 km), Monaco (32 km) en Cannes (23 km). De Domaine ademt een ontspannen sfeer, met prachtige kunst en aangename luxe. Het uitzicht over de groene vallei is adembenemend en de azuurblauwe Middellandse Zee ligt slechts op een paar kilometer van het hotel. Na een ronde op één van de vele nabij gelegen golfbanen kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad van het hotel. Vervolgens kunt u op het buitenterras van de Brasserie genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn.

Op het domein van vijf hectare bevinden zich ruim dertig hotelkamers, appartementen, een suite en een villa. De verschillende type kamers zijn verdeeld over meerdere gebouwen en beschikken allen over een eigen terras, airconditioning, een moderne badkamer met ligbad, (satelliet) TV, föhn en gratis WIFI. De appartementen hebben een woonkamer, een kitchenette en een aparte slaapkamer. De ruime villa heeft een privé zwembad en heeft een spectaculair uitzicht.

De brasserie ligt aan het zwembad en heeft een groot buitenterras, waar u tijdens de warme zomeravonden kunt genieten van een feeërieke sfeer. Het eigentijdse interieur is met zorg ingericht met oog voor detail en veel kunst. In en rond Domaine Cocagne is volop gelegenheid voor ontspanning door inspanning. Domaine Cocagne beschikt over een prachtig eigen zwembad, met rondom luxe ligbedden. Voor rustzoekers is er tevens een kleiner en rustiger zonneterras. Ook is er met een nabijgelegen mooie en zeer verzorgde Spa een aantrekkelijke beauty arrangement samengesteld. Golfen kunt u natuurlijk op diverse prachtige golfbanen in de omgeving. Wat dacht u van Golf de Saint Donat, Golf d’Opio Valbonne, Golf de la Grande Bastide, Golf de Claux-Amic of de luxere banen zoals Golf Old Course Cannes-Mandelieu en Golf Country Club Cannes-Mougins.

Domaine Cocagne beschikt verder over een ruim aanbod aan extra diensten, zoals babysitting, transfers, vergaderfaciliteiten en laundry services. Er is een transfer mogelijk van en naar het vliegveld van Nice. Domaine Cocagne beschikt zelf over een aantal Mini Coopers en Smart cabrio’s, die gehuurd kunnen worden voor uitstapjes in de omgeving. Andere rentals met of zonder chauffeur kunnen ook worden georganiseerd. Al met al een heerlijke accommodatie voor een kort verblijf, een week of zelfs de gehele zomervakantie!