Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Le Catalogne

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Roquebrune
√ Golf de Sainte Maxime (incl. verplichte buggy)
√ Golf de Saint Endréol

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

april t/m september => € 635,- pp*

Hotel Le Catalogne
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Hotel Le Catalogne*** behoort samen met Hotel Saint Aygulf*** tot de pareltjes van de “Van der Valk” keten gelegen in Saint Aygulf, op 6 km van het centrum van Fréjus. Hotel Le Catalogne is ook een zeer gastvrij en klantvriendelijk hotel met bijna net zo’n unieke ligging op 100 meter van de Middellandse Zee. Vlakbij diverse leuke baaitjes en op 1.200 meter van het grote zandstrand. Het grote verschil met Hotel Saint Aygulf is het feit dat “Le Catalogne” wel beschikt over een zwembad. Vanwege z’n centrale ligging t.o.v. de diverse golfbanen ook een prima plek om een strandvakantie te combineren met de prachtige golfbanen uit deze omgeving. Een golfvakantie Frankrijk met vele mogelijkheden!

Bij Hotel Le Catalogne heeft u de keuze uit 32 ruime kamers en comfortabele kamers met airconditioning. De meeste van deze kamers openen naar een zonnig terras met uitzicht op de tuin van 4.000 m² en in de verte de Middellandse Zee. Er zijn echter ook kamers zonder balkon, dus geef gerust uw wensen aan ons door. De kamers zijn licht en modern ingericht en ditzelfde geldt ook voor de badkamers.

Hotel Le Catalogne heeft een prachtige grote tuin met diverse terrassen waar u heerlijk onder een parasol kunt genieten van een drankje. Er is ook een zwembad aanwezig met diverse ligbedden. Er is een restaurant voor het ontbijt en voor een eventuele lunch / snack echter voor een wat uitgebreidere lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant van Hotel Saint Aygulf of de Beach Club “Bleu & Blanc” op 1.200 meter van Hotel Le Catalogne. Natuurlijk zijn er ook nog diverse andere restaurants nabij en de receptie is u bij de reservering hiervan natuurlijk graag van dienst.

Naast de baaitjes, het strand, het bezoeken van dorpjes zoals bijvoorbeeld St. Tropez en de wijnen uit het achterland kunt u hier natuurlijk heerlijk golfen. Wij reserveren graag greenfees voor u op alle mogelijke banen uit de omgeving. Directe aanraders zijn daarbij bijvoorbeeld: Golf de Roquebrune (op 7 km), Golf de l’Esterel (op 12 km), Golf de Sainte Maxime (op 15 km) en Golf de Saint Endréol (op 24 km). Er zijn echter nog diverse andere golfbanen mogelijk dus geef gerust uw wensen aan ons door, wij maken al onze arrangementen volledig op maat…, ook voor wanneer u geen golfer bent!