Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Mercure Barbaroux Golf & Spa

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Barbaroux
√ Golf de la Sainte Baume
√ Golf de Saint Endréol

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!

januari t/m maart vanaf € 475,- pp*
april t/m mei vanaf € 515,- pp*
juni, juli & augustus vanaf € 645,- pp*
september t/m 15 oktober vanaf € 525,- pp*

Hotel Mercure Barbaroux Golf & Spa
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



In het hart van de Provence (Brignoles), in een Mediterraan bos ligt hotel Barbaroux, ofwel “Hotel Mercure Barbaroux Golf & Spa”. Dit Golfresort Frankrijk is gelegen aan golfbaan ‘Barbaroux’, een zeer indrukwekkende en lastige golfbaan. Het hotel heeft nu in totaal 52 kamers waarvan er recent 28 moderne kamers zijn bijgekomen inclusief een Spa. Het hotel is omgeven door een 87 hectaren groot park van eiken, pijnbomen, rozemarijn en lavendel. Stilte en rust zorgen ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen tijdens uw verblijf.

De modern ingerichte en comfortabele kamers liggen in het hart van het bos. Elke kamer heeft een prive-terras en zijn individuele opgang. De kamers zijn allen voorzien van air conditioning, sateliet tv en minibar. Er zijn 24 “Standaard” kamers, 22 “Superior” kamers en 6 “Privilege” kamers. De standaard kamers zijn of ingericht als foto 5 of als foto 6. De Superior kamers en Privilege kamers hebben een inrichting zoals deze te zien is op foto 3 en 4. De Superior en Privilege kamers zijn de nieuw bijgebouwde kamers en hebben als extra “pool view” waarbij de Privilege kamers nog eens gratis soft-drinks hebben in de minibar, een espresso machine, een iPod / iPhone Wifi docking en “vorm geheugen” kussens.

Naast de befaamde golfbaan beschikt het hotel over een tennisbaan, een zwembad en sinds kort een Spa met Sauna, Hammam, bubbelbad en Sensordouche. Het gastronomische restaurant ‘Les Terrasses du golf’ is geintegreerd in het clubhuis. Tevens is er een moderne brasserie voor de wat snellere hap te vinden met zeer aangename lounge stoelen. Natuurlijk treft u hier ook de bar. Het clubhuis is modern en warm tegelijk en biedt vanwege zijn ligging een prachtig panoramisch blik over de golfbaan. Het resort ligt verder overigens aan de “Route du Vin de Provence” dus u kunt een verblijf hier prima combineren met een aantal bezoeken aan geweldige wijnhuizen die met name bekend staan om hun rosé. Een bezoek aan “Chateau Margilliere” van dezelfde eigenaar kunnen wij natuurlijk gemakkelijk voor u verzorgen.

Hoofdattractie is natuurlijk de golfbaan. Aangelegd in pure Amerikaanse traditie door golfbaan architecten Pete en PB Dye. Elke inch van deze baan is een ode aan uw inlevingsvermogen. Respect voor de natuur gecombineerd met technische flair. Op de ene hole slaat u uw bal over een wijngaard naar de fairway terwijl u op de andere hole de grootste green van Europa (69 meter lang) probeert te bereiken. Barbaroux is een erg moeilijke baan en dus een uitdaging voor spelers van elk niveau. Deze ‘championship course’ zal u niet snel vervelen. Natuurlijk kunnen wij meerdere prachtige golfbanen voor u reserveren in de omgeving zoals bijvoorbeeld “Golf de Saint Endréol” (op 55 km), een echter aanrader! Daarnaast ook “Golf de la Sainte Baume” (op 33 km).

Voor diverse seminars of incentives is er een volledig uitgeruste vergaderzaal met een capaciteit tot zo’n 40 personen. In samenwerking met het hotel kunnen er allerlei diensten worden geboden, die er zeker voor zullen zorgen dat uw seminar of incentive de beoogde boodschap zal overbrengen.

Gelegen dicht bij de snelweg A8, tussen Marseille en Nice, ligt deze golfbaan die een ‘must play’ is voor mensen die naar de Cote d’Azur reizen. Golf Expedition boekt diverse golfresorts Frankrijk volledig op maat voor u!