Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
La Pinede Plage

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Saint Endreol
√ Golf de Sainte Maxime
√ Golf de Roquebrune

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen vanaf € 1.090,- pp*

La Pinede Plage
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



La Pinede Plage ligt direct aan “Giguaro Beach”, het strand van La Croix Valmer op het schiereiland van Saint Tropez. Gelegen aan de rand van een heerlijk zandstrand dat uitkijkt over de “Iles d’Or”. Geniet in de schaduw van de prachtige maritieme pijnbomen direct aan het water van de middellandse zee. Door de samenwerking met het nog luxere “Chateau de Valmer” (aan het einde van de weg), dat van dezelfde eigenaar is, kunt u ook genieten van de door hen geboden services, echter in een meer loungy setting. Zeker een van onze “hipste” golfreizen Frankrijk met zeer veel luxe!

De algemene ruimtes van het hotel kijken allen uit over de zee. Men kan hier heerlijk tot rust komen in de comfortabele stoelen met een goed boek op het geluid van te rollende golven van de zee. Hetzelfde geldt voor de kamers waar je ook de sfeer van de buitenlucht en de zee kunt proeven. De meeste van de kamers hebben zeezicht met een balkon, terras of patio. Alle 33 kamers zijn even stijlvol echter telkens anders ingericht. Naast dat alle kamers de vakantie-geur van de maritieme pijnbomen gemeen hebben beschikken ze allen ook over air-conditioning, een kluis, satelliet tv, minibar, telefoon, WiFi en room service.

Het restaurant van Pinede Plage is gesitueerd op een teak terras dat uitkijkt over strand en zee. U kunt hier van uw ontbijt-buffet genieten of laten serveren op uw eigen terras. Tijdens de lunch kunt genieten van een Mediterrane keuken met de focus op lokale vis. Het diner biedt geraffineerde menu’s in de open lucht. U kunt ook van “La Palmaraie” gebruik maken, het restaurant van Chateau de Valmer met z’n ‘gourmet cuisine’. Beide restaurants staan onder leiding van chef Sylvain Humbert. Vanwege de nabijheid van de beide hotels kunt u ook gebruik maken van de luxueuze spa met zwembaden, jacuzzi, hamamm en sauna van Chateau de Valmer. Natuurlijk ook van het heerlijke eigen zwembad en het privé strand.

Sportactiviteiten zijn er te vinden in de vorm van windsurfen, zee-kayak en waterfietsen of tegen betaling: water-ski, jet-ski, duiken en tennis. Golf is natuurlijk ook mogelijk in de omgeving ook al liggen een aantal golfbanen wat verder van de accommodatie. Wij kunnen u zeker de volgende aanraden; Golf de Sainte Maxime (19 km), Golf de Saint Endréol (41 km), Golf de Roquebrune (36 km), Golf d’Esterel (45 km) en voor diegene die nog een 2 andere spectaculaire golfbaan willen spelen, Golf de Barbaroux (66 km) en Golf de Dolce Frégate (85 km). Laat ons gerust weten welke golfbanen u wenst te spelen zodat wij e.e.a. op uw wensen kunnen afstemmen.