Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Le Mas de Pierre

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen (andere golfbanen ook mogelijk):
√ Golf de Saint Donat
√ Golf d’Opio Valbonne
√ Golf de la Grande Bastide

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Jan-Maart & Nov-December vanaf € 1.050,- pp*
April-Juni & Sept-Oktober vanaf € 1.375,- pp*
Juli & Augustus vanaf € 1.725,- pp*

Le Mas de Pierre
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Hotel “Le Mas de Pierre” ligt aan de voet van het bekende kunstenaarsdorpje Saint Paul de Vence. Le Mas de Pierre, met zijn 7 bastides in de kleuren van de Provence, beschikt over een prachtige Mediterrane tuin met honderd jaar oude olijfbomen. Tezamen met een kas vol Orchideën, een vogelkooi en een uitgebreide kruidentuin waant u zichzelf al snel in ‘the garden of Eden’. Met z’n 5-sterren biedt Le Mas de Pierre het hoogste niveau aan comfort en luxe. Ideaal gelegen in het hart van de Cote d’Azur, tussen Cannes en Monaco, op 6 km van zee en 15 minuten van het internationale vliegveld van Nice. Golfarrangementen Frankrijk met zeer veel mogelijkheden!

Le Mas de Pierre bestaat uit 48 kamers en een prachtige villa van 430m². In totaal zijn er 20 Classic kamers met een oppervlakte van 25m², 21 Privilege kamers van 35m², 5 junior suites van 45m² en 2 suites van 60m². De kamers zijn ingericht in 3 stijlen; Provencaals, romantisch en koloniaal in de tonen zonnig geel, oker en lavendel blauw. Alle kamers hebben een balkon/loggia of een prive-terras. De kamers zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals van een plasma/lcd tv, mini-bar, airco, en bekabeld internet. De marmeren badkamers hebben allen een bad en een douche.

Op de 1,4 hectare dat Le Mas de Pierre beslaat zijn nog een diversiteit aan andere services te vinden. Een groot zwembad (met muziek), een outdoor jacuzzi, een pool bar en een lounge bar. Er is tevens een uitgebreide Spa met stoombad, sauna, fitness en massage cabines. Valet parking zorgt voor een veilige opslag van uw auto in de ondergrondse parkeergarage met 50 plaatsten. Voor zakelijke doeleinden kunt u tevens nog gebruik maken van de 5 aanwezige vergaderzalen. ‘Last but not least’ is er natuurlijk ook nog het restaurant “La Table de Pierre” waar men van gastronomische gerechten kan genieten.

Dankzij z’n ligging in de gouden golf-driehoek van Nice, Cannes en Grasse, kan men spelen op een diversiteit aan golfbanen. Van Golf de Siant Donat, Golf d’Opio Valbonne, Golf de Claux-Amic, Golf de la Grande Bastide of zelfs van Golf de Taulane en Golf & Country Club de Cannes Mougins. Combineer dit luxueuze hotel met een aantal van bovenstaande golfbanen en ervaar het gezegde ‘Leven als god in Frankrijk’. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u.