Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Tiara Yaktsa Hotel Cannes

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Royal Mougins Golf Club
---(max. hcp. heren 28 / dames 32)**
√ Golf Country Club de Cannes-Mougins
--- (max. hcp. heren 28 / dames 28)**
√ Golf Old Course de Cannes Mandelieu
√ Golf de Saint Donat

** Mocht handicap niet toereikend zijn dan zijn er voldoende andere mogelijkheden. Arrangement ook mogelijk met voordeligere golfbanen.

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

laagseizoen vanaf € 1.150,- pp*
midseizoen vanaf € 1.550,- pp*
hoogseizoen vanaf € 1.750,- pp*

Tiara Yaktsa Hotel Cannes
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Het zeer luxueuze Tiara Yaktsa Hotel Cannes is in 2011 door TripAdvisor verkozen tot het meest romantische hotel van Europa en niet voor niets. Het hotel ligt niet in Cannes zelf maar in het vredige kustdorpje Theoule-sur-Mer net even ten westen van Cannes. Gasten die op zoek zijn naar ongekende luxe, rust en kalmte zullen zich hier helemaal thuis voelen. Het hotel ligt op een unieke plek bovenop de rotsen met geweldige uitzichten over de Middellandse zee. Informele luxe, prachtige kamers, hoogstaande gastronomie en uitstekende service maken dit een accommodatie die de uitspraak “als god in Frankrijk” volledig eer aan doet. Golfreizen Frankrijk met ongekende luxe!

Het Tiara Yaktsa hotel combineert Oosterse en Westerse culturen en dat geeft net dat extra beetje romantiek. De 21 kamers, waarvan 8 suites, zijn geraffineerd ingericht met gebruik van hoogstaande technologie om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De focus ligt op welzijn en service. Vanuit de meeste kamers heeft u prachtige panoramische zeezichten. De kamers zijn onderverdeeld in verschillende categoriëen; Classic garden of seaview kamers, Deluxe garden of seaview kamers, Prestige kamers, Junior suites, Deluxe suites, een Prestige suite en de 80 m² Penthouse Suite.

Het overloop zwembad is omgeven door zeer luxe afgescheiden ligbedden midden in de prachtige “Zen” tuin. Hier kunt u genieten van ongekende uitzichten en diverse versnaperingen, zoals afternoon tea, verfrissende cocktails, een aperatief maar ook heerlijke lichte snacks. Geniet van deze harmonische en serene plek en kom volledig tot rust met een boek of een goed glas wijn. Om nog verder te ontspannen kunt u ook diverse massages / behandelingen ondergaan in uw kamer of in de tuin. Naast het zwembad is er een Jacuzzi, een fitnesszaal, en een kleine schoonheidssalon.

Laat u verder ook verwennen door het gastronomisch restaurant ‘l’Or Bleu’. Hier wordt u in elk gerecht een combinatie voorgeschoteld van lokale ingrediënten en smaken uit verre landen. U dineert op een idyllische terras met uitzicht over zee en de rode rotsen van het Esterel gebergte. Dit is een perfecte plek voor een ontmoeting tussen vrienden of een romantisch diner voor twee fijnproevers.

In deze prachtige regio zijn er zeer veel dingen te doen en activiteiten te ondernemen. De receptie / conciërge van het hotel staat 24 uur per dag voor u klaar om aan zowat al uw wensen en benodigdheden te kunnen voldoen. Het golfen verzorgen wij natuurlijk voor u. Wij raden u aan om vanuit Tiara Yaktsa bijvoorbeeld de volgende golfbanen te spelen: Golf Cannes Mandelieu Old Course (op 9 km), Golf de Saint Donat (op 21 km), Royal Mougins Golf Club (18 km), Golf Country Club de Cannes-Mougins (25 km) en Golf de Terre Blanche (39 km). Deze laatste 3 zijn de luxe banen aan de Cote d’Azur en zijn wat meer afhankelijk van uw handicap. Mocht uw handicap eventueel niet toereikend zijn dan zijn er nog voldoende andere banen die wij u kunnen aanbieden: Golf d’Esterel (22 km), Golf de Roquebrune (39 km), Golf de Saint Endréol (42 km), Golf d’Opio Valbonne (30 km), Golf de la Grande Bastide (31 km). We maken uw arrangement natuurlijk volledig op maat!