Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Le Manoir Hotel

2 Overnachtingen o.b.v. half-pension (logies ontbijt ook mogelijk) inclusief
2 Greenfees op de volgende golfbanen met keuze uit: (+ gratis 9-holes op dag van aankomst):
√ Golf du Touquet – La Mer Course*
√ Golf du Touquet – La Foret Course
√ Golf d’Hardelot – Les Dunes of Golf d’Hardelot – Les Pins

* max. hcp. op Touquet – La Mer en Hardelot – Les Pins +/- 24 voor heren en +/- 28 voor dames

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Voor groepen speciale prijzen!
Tegen meerprijs ook andere golfbanen mogelijk zoals: Golf de Wimereux – Golf de Belle Dune – Golf Aa de Saint Omer – Golf de Dunkerque
1 januari t/m 16 maart – vanaf € 305,- pp*
17 maart t/m 13 april – vanaf € 345,- pp*
14 april t/m 14 oktober – vanaf € 395,- pp*

GOLF EXPEDITION – LE MANOIR (COMPETITIE / GROEP) SPECIAL 2017!
√ 2 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
√ 1 welkomstdiner (excl. drankjes)
√ 2 x 18 holes op Golf du Touquet (La Mer of La Foret)
√ 1 x 18 holes op Golf d’Hardelot (Les Pins of Les Dunes)
√ 13 november 2016 t/m 16 maart 2017 – vanaf € 250,- pp**
√ 17 maart t/m 13 april 2017 (zon. t/m don.) – vanaf € 285,- pp**
√ een 3e nacht en 4e greenfee ook mogelijk! tevens greenfees op Wimereux…

Voor groepen / teams (6 personen en meer). Individueel ook mogelijk maar prijs op aanvraag!

Le Manoir Hotel
regio: Pas de Calais – Nord
Frankrijk



Golfreizen Frankrijk, dan denk je aan ‘Le Manoir hotel’! Dit hotel ligt in het hart van het bos, vlakbij het kustplaatsje ‘le Touquet’, waar nog vele Britse invloeden te vinden zijn. Het plaatsje “Touquet Paris Plage” wordt zoals de naam al enigzins weergeeft wel het Scheveningen van de Parijzenaren genoemd. In het begin van de 20ste eeuw is het pand gebouwd als een nobel familiaal verblijf, maar later tot een rustiek golfhotel omgevormd. De toenmalige eigenaar, die tevens de stichter is geweest van de golfbaan, heeft ook in het hotel charme en rust weten te behouden. Het is een voorrecht om op de golfbanen van ‘le Touquet’ te kunnen spelen, direct vanuit uw accommodatie. Naast de golfbanen van le Touquet kunt u ook genieten van de prachtige golfbanen van ‘Hardelot’, die op zo’n 20 km van het hotel gelegen zijn.

Dit elegante ‘Manoir’, met z’n authentieke uitstraling, biedt u 41 kamers en suites verspreid over een 3-tal verdiepingen. Elke kamer heeft z’n eigen, veelal Britse, charme waar landelijke elegantie en raffinement elkaar ontmoeten. De zonnige kamers hebben allen een rustieke inrichting en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Het hotel beschikt over een buitenzwembad dat in de maanden juli en augustus verwarmd is. Andere sportieve activiteiten kunt u vinden op de tennisbaan en in de snooker kamer. Natuurlijk moeten we de 3 golfbanen (waaronder La Mer & La Foret Course) niet vergeten met in totaal 45 holes (2×18 en 1×9). Op zo’n 20 km rijden ligt ook nog eens Golf d’Hardelot. Golf d’Hardelot bestaat ook uit 2 x 18 holes (Les Pins & Les Dunes Course) die u kunt spelen in combinatie met een verblijf in “Le Manoir Hotel”. Tevens kunt u in de nabijheid van het hotel paardrijden, fietsen op het strand of in het bos of diverse strand-activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld blo-karten.

Het restaurant van het ‘Manoir hotel’ staat bekend om zijn keuken en de kwaliteit van zijn wijnkelder. Geniet van diverse menu’s of eet hier naar wens a la carte. U kunt hierbij dineren in de aangename warmte van het restaurant of natuurlijk op het zalige terras wanneer de weersomstandigheden het toelaten. Gedurende de dag kunt u ook gebruik maken van het restaurant van de golfclub zelf, waar onder andere een golfers-menu wordt geserveerd.

Met het Manoir hotel combineert u een prima accommodatie met een aantal van de beste golfbanen van Frankrijk. Voor een weekend, voor meerdere dagen of voor een week, geef uw wensen aan ons door zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Golfreizen Frankrijk en Golfreizen Noord-Frankrijk op maat gemaakt!