Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa La Brunhyere

Huur Villa La Brunhyere per week

- Laagseizoen vanaf € 1.995,- *
- Juni & September vanaf € 2.975,- *
- Juli & Augustus vanaf € 4.900,- *

Villa La Brunhyere – 10 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Mooie, geheel gerenoveerde villa met schitterend uitzicht op zee, omgeven door een prachtig aangelegde mediterrane tuin, inclusief een heerlijk zwembad. Het huis ligt in Les Issambres, tussen Fréjus en Sainte Maxime. Binnen een straal van 50 km zijn er een tiental golfbanen te vinden, met als dichtstbijzijnde Golf de Sainte Maxime. Golf Expedition reserveert uw greenfees wanneer gewenst ver van te voren zodat u altijd zeker bent van spelen op de door u gewenste golfbanen.

Het huis is volledig omgeven door een balkon. In totaal heeft de villa vijf grote terrassen op vier verschillende niveaus, waar u al naar gelang uw voorkeur, kunt zonnen of in de schaduw kunt vertoeven. De villa beschikt over een zeer fraaie mediterrane tuin met een veilig omheind verwarmd zwembad. Nabij het zwembad treft u een groot, halfrond, overdekt lounge-terras met zithoek, grote eettafel en cuisine d’été met alle keukenapparatuur en B.B.Q. Een magnifieke plek met uitzicht over de Middellandse Zee waar u de hele dag volop in de zon of in de schaduw kunt zitten. Tevens is er een jeu-de-boulesbaan en een pingpongtafel.

De villa is voorzien van alle gemakken. Zo is er in de lounge een satelliet-TV, stereo en open haard. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de open keuken (vaatwasser, koelvriescombinatie, magnetron, oven, keramische kookplaten, espresso-apparaat). Living en eetkamer zijn beide voorzien van grote glazen schuifpui die u naar een ruim en gedeeltelijk overdekt zuidelijk balkonterras voeren. Vanaf de terrassen heeft u een zeer indrukwekkend uitzicht over de Golf van St. Tropez. Uitklapbare zonneschermen zorgen voor de nodige schaduw.

Een verdieping lager bevinden zich de vijf slaapvertrekken en twee badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden en moderne plafondventilatoren. Vier kamers zijn voorzien van een schuifpui naar het terras met 180 graden uitzicht op de bergen en zee. De vijfde kamer (master bedroom) heeft een privé-terras van ruim 50 m². Beide badkamers zijn voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet.

Kom tot rust en geniet in alle seizoenen van het warm en gezellig karakter van deze villa. Zowel het interieur als het exterieur beantwoordt aan al uw behoeften: de ruime living, open keuken en eetkamer met open haard als de riante buitenterrassen met cuisine d’été en het privézwembad zijn daar een bewijs van. Golfen kunt u dichtbij op Golf de Sainte Maxime (op 7 km), Golf de Roquebrune (op 13 km), Golf de l’Esterel (op 19 km) en Golf de Saint Endréol (op 29 km). Er zijn echter nog vele andere golfbanen mogelijk al dan niet een stukje verder rijden. Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!