Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa Les Palmiers

Huur Villa Les Palmiers per week

- Laagseizoen vanaf € 3.250,- *
- Middenseizoen vanaf € 4.250,- *
- Mid-Hoogseizoen vanaf € 5.750,- *
- Hoogseizoen vanaf € 6.500,- *

Villa Les Palmiers – 10 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Een prestigieuze villa in een sprookjesachtig decor, in een villawijk even buiten het dorp, liggend op een heuvel temidden van mediterrane vegetatie waarvan uit u een prachtig panorama geniet. Biot is een historisch dorpje wat op 4 km van Antibes ligt en 10 km van de mondaine badplaats Cannes. Door het Internationale Airport van Nice wat gelegen is op nog geen 15 km is de Villa ook per vliegtuig zeer goed te bereiken.

De villa heeft een oppervlakte van 350m² en ligt op een terrein van 3000m². De villa is omheind met een 200-tal palmbomen en andere mediterrane planten. Er zijn 6 verschillende slaapkamers en 4 badkamers. De villa heeft 3 terrassen; één op de etage met uitzicht over de tuin en het zwembad. Een terras van 250m² rond het zwembad, die voor de salon en keuken ligt en nog eens een zonneterras van 120m². Een met palmen omringd zwembad (12×6 m) met een acht-tal ligstoelen.

Naast de verkoeling van het zwembad, kunt u verkoeling zoeken op de vele stranden gelegen op zo’n 4 kilometer (Antibes), 10 km (Cannes) en 11 km (Cagnes sur Mer). Vanuit Biot zijn de diverse plaatsen, St Tropez, St Raphael, Nice, Grasse en Monaco eveneens gemakkelijk te bereiken.

Op het gebied van golf is het hier een waar paradijs. Een tiental golfbanen op korte rij-afstand, waarvan wij er in onderstaand overzicht reeds een aantal voor u hebben geselecteerd. Mocht u echter andere golfbanen prefereren, dan reserveren wij ook deze graag voor u.

Voor een gedetailleerde beschrijving van Villa Les Palmiers, of andere vragen, kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Golf Expedition. Villa Golfreizen volledig op maat gemaakt!